Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 30 April 2012

Muhammad Qhaliff Iman , botak man ..

 

image

Haahaha .. sejak subuh tadi tamo tidur .. tau tau bila ayah dia balik , terus tidur .. waaa … Ayah dia bawak haruman baeekk punya dari Putrajaya .. Yelah , orang kata ketiak ayah ni ada ubat tidur cun punya .. hehe

Alhamdulillah .. sampai dah aku kat Kelantan Terima kasih pada Que Achmad sbb ikhlas antar aku awal pagi tadi ke ERL dan juga terima kasih buat pilot MAS  kerana memandu pesawat dengan cemerlang . Tetapi tiada pujian buat pramugari serta pramugara MAS yang berbangsa Melayu kerana langsung tidak cemerlang .. Yang berbangsa cina tu laa sangat sopan .. Maaf , bukan perkauman tapi sila sedar diri sedikit ! Ingat orang naik kapal terbang ni free ke ?? Aku malu siutt ..

 

IMAG0083

IMAG0085

IMAG0089

Layan permandangan luar tingkap lagi best !

Jom klik http://bit.ly/JiGSp6 ..dan VOTE ..tqqq

15 komen :

IBU GEBU berkata... [Reply to comment]

waaaaa... sudah botak ka? Qhaliff, suruh ayah jual la perfum original tu... boleh jugak buat beli beskal nanti... hehehe

Diana @ Melley Mey berkata... [Reply to comment]

comelnya diaaa... bertambah comel dia skg yer Ben... geram tgk dia... alololooooo...

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

oLOOOO...COMEYYY NYAA QHALIFF, GEBU JEEE.....

Haruno Hana 하나 berkata... [Reply to comment]

bestnya Qhaliff sbb daddy dh sampai :D daddy x bawak balik ole2 dr Putrajaya ke?

maszull berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum en.ben....bangsa asing plak yg bagus nyer mana perginya minah2 n mamat cun yg berbangsa melayu jgn sombong sgt yer sedar sikit tau sbb adanya para penumpang2 ni lah u all dpt gaji tau...

moga selamat sampai n kembali bertemu Qhaliff kesayangan n isteri tercinta...

Mk Syahir berkata... [Reply to comment]

melayu mudah lupe..hehehe
style view =)

saya gemuk saya comel..^^ berkata... [Reply to comment]

botak sudeh Qaliff somellll=)

amirah berkata... [Reply to comment]

qhaliff pun semakin bulat dah.permandangan kat luar lg cantik ....

amirah berkata... [Reply to comment]

bulat & comel..6t jadi anak yg baik ya qhalif.

Nur Auni berkata... [Reply to comment]

somel kpala dia..dah kurang skit la ensemna tu..heee...
tp dia ttp somel..

Abhamz berkata... [Reply to comment]

assalam, Qhaliff botak tapi tetap comel....

Ana Farhana berkata... [Reply to comment]

wowww,cantekk gambarrr

Zurina Hj.Zainal berkata... [Reply to comment]

steward stewardess MAS mmg sombong....sesetengahnyer la....apa, diaorg ingat kerja kt kapal terbang tu dah class sgtla tu....tak hengat kerja depa dok buat air kt penumpang, basuh toilet n keselamatan.....tu pun dh eksen...org kerja profesional pun relax jer......tu la dia....bukan perkauman...tapi teguran yg membina...kan abg ben?....

kepada Qaliff...ko mmg semakin demok...hehehe...

Sis AI berkata... [Reply to comment]

ALahai.. Dgn baju Doaremon dia, haha! Dh mcm Doraemon la!

kayrul-shah berkata... [Reply to comment]

makin besar..makin comel dak qhaliff nie

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI