Muhammad Qhaliff Iman , botak man ..

 

image

Haahaha .. sejak subuh tadi tamo tidur .. tau tau bila ayah dia balik , terus tidur .. waaa … Ayah dia bawak haruman baeekk punya dari Putrajaya .. Yelah , orang kata ketiak ayah ni ada ubat tidur cun punya .. hehe

Alhamdulillah .. sampai dah aku kat Kelantan Terima kasih pada Que Achmad sbb ikhlas antar aku awal pagi tadi ke ERL dan juga terima kasih buat pilot MAS  kerana memandu pesawat dengan cemerlang . Tetapi tiada pujian buat pramugari serta pramugara MAS yang berbangsa Melayu kerana langsung tidak cemerlang .. Yang berbangsa cina tu laa sangat sopan .. Maaf , bukan perkauman tapi sila sedar diri sedikit ! Ingat orang naik kapal terbang ni free ke ?? Aku malu siutt ..

 

IMAG0083

IMAG0085

IMAG0089

Layan permandangan luar tingkap lagi best !

Jom klik http://bit.ly/JiGSp6 ..dan VOTE ..tqqq

15 ulasan:

  1. waaaaa... sudah botak ka? Qhaliff, suruh ayah jual la perfum original tu... boleh jugak buat beli beskal nanti... hehehe

    BalasPadam
  2. comelnya diaaa... bertambah comel dia skg yer Ben... geram tgk dia... alololooooo...

    BalasPadam
  3. oLOOOO...COMEYYY NYAA QHALIFF, GEBU JEEE.....

    BalasPadam
  4. bestnya Qhaliff sbb daddy dh sampai :D daddy x bawak balik ole2 dr Putrajaya ke?

    BalasPadam
  5. assalamualaikum en.ben....bangsa asing plak yg bagus nyer mana perginya minah2 n mamat cun yg berbangsa melayu jgn sombong sgt yer sedar sikit tau sbb adanya para penumpang2 ni lah u all dpt gaji tau...

    moga selamat sampai n kembali bertemu Qhaliff kesayangan n isteri tercinta...

    BalasPadam
  6. melayu mudah lupe..hehehe
    style view =)

    BalasPadam
  7. qhaliff pun semakin bulat dah.permandangan kat luar lg cantik ....

    BalasPadam
  8. bulat & comel..6t jadi anak yg baik ya qhalif.

    BalasPadam
  9. somel kpala dia..dah kurang skit la ensemna tu..heee...
    tp dia ttp somel..

    BalasPadam
  10. assalam, Qhaliff botak tapi tetap comel....

    BalasPadam
  11. steward stewardess MAS mmg sombong....sesetengahnyer la....apa, diaorg ingat kerja kt kapal terbang tu dah class sgtla tu....tak hengat kerja depa dok buat air kt penumpang, basuh toilet n keselamatan.....tu pun dh eksen...org kerja profesional pun relax jer......tu la dia....bukan perkauman...tapi teguran yg membina...kan abg ben?....

    kepada Qaliff...ko mmg semakin demok...hehehe...

    BalasPadam
  12. ALahai.. Dgn baju Doaremon dia, haha! Dh mcm Doraemon la!

    BalasPadam
  13. makin besar..makin comel dak qhaliff nie

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009