Rezeki Qhaliff Iman kat Kelate bila kak YuyuAtiqa datang ..

 

image

image

 

Haaa … tengok tuu.. sapa datang tuu Qhaliff ? Tu la akak Yuyu Atiqa .. Awal awal lagi dia dah DM aku kat twitter @BenAshaari untuk mengesahkan kehadirannya ke rumah mak mertua aku ni di Kok Lanas ..

Tengok gambar tu ..  Siap menjeling lagi kat Yuyu tu haaa .. Sombong tak nak bangun .. Abis aku kacau hidung dia , pon dia wat dek.. Takat marah marah manja je kat aku .. huhuh..

Esok , nak kasi botak sama Qhaliff Iman lepas subuh .. Abis laaa kecomelan diaaa.. Ayah dia kembali comel .. Lalalala .. Hehehe.. Sapa nak datang sementara aku kat Kelantan ni , bagitau la aku .. Kat FB boleh , kat Twitter pon boleh ..

 

image

Haa ..tengok tuu.. Qhaliff Iman punya rezeki ..  Dapat dah bonus dari Shell giteww ..  Katanya kad aku bertuah lalu menang hadiah ni .. hehehe .. Wowww weee … Caiyok la Qhaliff ..

Sat .. kad apa ? Takkan kad jemputan kawin aku kot ?

 

Tolong klik http://bit.ly/I1sBNl sat  ..

22 ulasan:

  1. hikhik... chomelllllll sgt2 qhaliff... gerammmmmmm..

    BalasPadam
  2. ee.. geramnyaa comel je qhaliff :)

    ermm sy slalu dpt sms merapu nih .. :p

    BalasPadam
  3. comel sgt, nak cubit boleh ka? xP

    BalasPadam
  4. suka la Qhaliff kene dukung ngan awek..he3

    BalasPadam
  5. sygnya skrang kt NS lau x mmg dh dpat nk join... =(

    BalasPadam
  6. pernah kena macam tuk gak... siap ada titik lagi lepas RM tu...

    Qhaliff tetap comel walaupun botak... hehehe ;p

    BalasPadam
  7. wahh..bestnye,tp xdpt nk p sbb ada kat kedah skrg..wlpn baby qhaliff botak,tp hati ini tetap pada die..heheheheh.

    BalasPadam
  8. salam... bro ben
    comeyyy nye anak bro..
    bile leh lepak minum2 ne bro..
    kok lanas ke. ketereh ke..
    jom jom

    BalasPadam
  9. kok lanas?emm jauh la dr kg saya
    kami mgkin balik ujung bulan ni
    kim salam kat Qhaliff ye

    BalasPadam
  10. Salam

    Moga anakanda suami isteri dan cucunda sentiasa dalam rahmat Allah.
    Berbahagialah hendaknya.
    Kg kedua mama juga Kelantan- Beris Kubur besar. Bachok.

    Teringin nak jumpa.

    BalasPadam
  11. owh... kat Kok Lanas.. bestnya kalo boleh pergi XD nak jumpa Qhaliff! XD

    BalasPadam
  12. wow!!!!!!! bestnya... rezeki...rezeki...

    BalasPadam
  13. Esok botak paler, ala makin tomey la qhaliff

    BalasPadam
  14. Esok botak paler, ala makin tomey la qhaliff

    BalasPadam
  15. bestnye dpt dukung bdk kecik tu ;)

    BalasPadam
  16. kok lanas? aduhh jauh lagik tu ngn untie kt sini, ajak daddy mai shopping2 kt pgkln kubor ni qhaliff yer. nanti kita jumpa...hehe....untie bagi hadiah!! hehe....

    BalasPadam
  17. haha.... kak yuyu? okay,, terasa muda kembali... hehe.. thanks jugak Ben dan Kak La serta family...

    seronok jumpa Qhaliff.. :)

    BalasPadam
  18. byk nya org dtg jenguk dia :D kekekem betuah.. suka la dia.

    BalasPadam
  19. Untunglaaah banyak org jenguk, hehe! Tp yg bestnya Shell tu. Serius ke?? (=__=)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI