Khamis, 19 April 2012

Rezeki Qhaliff Iman kat Kelate bila kak YuyuAtiqa datang ..

 

image

image

 

Haaa … tengok tuu.. sapa datang tuu Qhaliff ? Tu la akak Yuyu Atiqa .. Awal awal lagi dia dah DM aku kat twitter @BenAshaari untuk mengesahkan kehadirannya ke rumah mak mertua aku ni di Kok Lanas ..

Tengok gambar tu ..  Siap menjeling lagi kat Yuyu tu haaa .. Sombong tak nak bangun .. Abis aku kacau hidung dia , pon dia wat dek.. Takat marah marah manja je kat aku .. huhuh..

Esok , nak kasi botak sama Qhaliff Iman lepas subuh .. Abis laaa kecomelan diaaa.. Ayah dia kembali comel .. Lalalala .. Hehehe.. Sapa nak datang sementara aku kat Kelantan ni , bagitau la aku .. Kat FB boleh , kat Twitter pon boleh ..

 

image

Haa ..tengok tuu.. Qhaliff Iman punya rezeki ..  Dapat dah bonus dari Shell giteww ..  Katanya kad aku bertuah lalu menang hadiah ni .. hehehe .. Wowww weee … Caiyok la Qhaliff ..

Sat .. kad apa ? Takkan kad jemputan kawin aku kot ?

 

Tolong klik http://bit.ly/I1sBNl sat  ..

22 komen :

are_lin@yu berkata... [Reply to comment]

comel qhaliff tido;-)

nafaz lynn berkata... [Reply to comment]

hikhik... chomelllllll sgt2 qhaliff... gerammmmmmm..

fizafantagirO berkata... [Reply to comment]

ee.. geramnyaa comel je qhaliff :)

ermm sy slalu dpt sms merapu nih .. :p

Lina Kah berkata... [Reply to comment]

comel sgt, nak cubit boleh ka? xP

KuNanGKuNanG berkata... [Reply to comment]

suka la Qhaliff kene dukung ngan awek..he3

Fazi Isma berkata... [Reply to comment]

sygnya skrang kt NS lau x mmg dh dpat nk join... =(

Masz Sidek berkata... [Reply to comment]

pernah kena macam tuk gak... siap ada titik lagi lepas RM tu...

Qhaliff tetap comel walaupun botak... hehehe ;p

..cik faTiha Tea'ah... berkata... [Reply to comment]

wahh..bestnye,tp xdpt nk p sbb ada kat kedah skrg..wlpn baby qhaliff botak,tp hati ini tetap pada die..heheheheh.

Nazri Noh Photography berkata... [Reply to comment]

salam... bro ben
comeyyy nye anak bro..
bile leh lepak minum2 ne bro..
kok lanas ke. ketereh ke..
jom jom

Irfa berkata... [Reply to comment]

kok lanas?emm jauh la dr kg saya
kami mgkin balik ujung bulan ni
kim salam kat Qhaliff ye

mama ju, berkata... [Reply to comment]

Salam

Moga anakanda suami isteri dan cucunda sentiasa dalam rahmat Allah.
Berbahagialah hendaknya.
Kg kedua mama juga Kelantan- Beris Kubur besar. Bachok.

Teringin nak jumpa.

Cikidong berkata... [Reply to comment]

rezeki anak. tahniah! :D

Haruno Hana 하나 berkata... [Reply to comment]

owh... kat Kok Lanas.. bestnya kalo boleh pergi XD nak jumpa Qhaliff! XD

mama irfan berkata... [Reply to comment]

wow!!!!!!! bestnya... rezeki...rezeki...

Ryu on ahsfantasy24.com berkata... [Reply to comment]

Semoga membesar dalam iman ^^

alin syamsul berkata... [Reply to comment]

Esok botak paler, ala makin tomey la qhaliff

alin syamsul berkata... [Reply to comment]

Esok botak paler, ala makin tomey la qhaliff

Eera Shera berkata... [Reply to comment]

bestnye dpt dukung bdk kecik tu ;)

jaakechik berkata... [Reply to comment]

kok lanas? aduhh jauh lagik tu ngn untie kt sini, ajak daddy mai shopping2 kt pgkln kubor ni qhaliff yer. nanti kita jumpa...hehe....untie bagi hadiah!! hehe....

[ Yuyu Atiqa ] berkata... [Reply to comment]

haha.... kak yuyu? okay,, terasa muda kembali... hehe.. thanks jugak Ben dan Kak La serta family...

seronok jumpa Qhaliff.. :)

steffany daph berkata... [Reply to comment]

byk nya org dtg jenguk dia :D kekekem betuah.. suka la dia.

Sis AI berkata... [Reply to comment]

Untunglaaah banyak org jenguk, hehe! Tp yg bestnya Shell tu. Serius ke?? (=__=)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI