Sorry …Gi BERSIH tadi ..

 

Haaa .. Gi bersih umah tadi .. tapi tak terbersih pon .. mampu tengok jer .. Pastu check defect umah .. Banyak gak  .. Air pon ada masalah .. Bocor , bru dapat kesan satu ..

IMAG0054IMAG0056IMAG0055

Tadi wife ada call kata pemaju nak datang umah untuk baiki .. Alhamdulillah .. cepat tindakan mereka .. Skang ni dok pening kepala pasal nak settle part part besar .. Penat gak sebenarnya kalau hal rumah ni .. Huhuh ..

Pindah rumah baru ni , tak sure lagi bila .. Rasanya 2 bulan lagi la kot .. Hurm.. Sana sini nak kena bayar .. Nasib baik aku bawak orang tua aku , adik aku serta sorang kawan aku , Que Achmad .. Geng dari dunia maya dah jadi kawan baik .. Bagus kan ? Hehe .. Terima kasih ..

Buat mereka yang bakal miliki rumah sendiri , haaa .. simpan duit banyak banyak sebelum garu kepala .. Hehehe .. Jangan harap pada pinjam semata .. Pergh… pening nanti..

 

Geng .. tolong sat .. Klik >> http://t.co/HOLZSNvv .. pastu klik VOTE ! LIKE skali yer .. Tqq .. l

13 ulasan:

  1. jom bersihh .. sarang labah2 pon dah byk nih .. hihihi

    BalasPadam
  2. skrg susah nak beli rumah, no money no talk. rumah skrg sya tinggal pun milik company ;( cian daddy masih bekerja walaupun 50+ dah. Ntah nanti nak tinggal mna. bawah jambatan kot :(

    BalasPadam
  3. skrg susah nak beli rumah, no money no talk. rumah skrg sya tinggal pun milik company ;( cian daddy masih bekerja walaupun 50+ dah. Ntah nanti nak tinggal mna. bawah jambatan kot :(

    BalasPadam
  4. cantik rumah... nak satu!!!

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/pasangan-semanis-kurma-hati-vs-nafsu.html

    BalasPadam
  5. Dh hbis Bersih dh.. Smua org lenggang kangkung balik rumah, haha!

    BalasPadam
  6. hahaa. ingt kan pegy mane la td.. hek3.. saje bwt suspen aje abg ben nih..

    BalasPadam
  7. emm... better pindah bila dah betul2 semua complete dan ada ramai org.. :)

    BalasPadam
  8. hehehee... igtkan td g perhimpunan BERSIH kt Dataran! trtipu sudah... bersih umh takpe bro jgn dok join plak xtvt bersih yg TAK bersih tu... Biasalah bro, klu nk msuk umh baru mmg fenin pala sket coz byk bnda yg nk kena settle... :)

    BalasPadam
  9. laaa, ingt tol2 nak gi brsih tadi. kakaka, oh ya. rumah baru :D best...

    BalasPadam
  10. MACAM TAU JEW UMAH ABANG BEN KITA NI KAT MANA.....

    KLU BETUL JIRAN SETAMAN LE KITE....

    BalasPadam
  11. NAK UBAHSUAI NNT BOLEH CONTACT LORH...HIK HIK HIK PROMOTE SIKIT

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009