Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 28 April 2012

Sorry …Gi BERSIH tadi ..

 

Haaa .. Gi bersih umah tadi .. tapi tak terbersih pon .. mampu tengok jer .. Pastu check defect umah .. Banyak gak  .. Air pon ada masalah .. Bocor , bru dapat kesan satu ..

IMAG0054IMAG0056IMAG0055

Tadi wife ada call kata pemaju nak datang umah untuk baiki .. Alhamdulillah .. cepat tindakan mereka .. Skang ni dok pening kepala pasal nak settle part part besar .. Penat gak sebenarnya kalau hal rumah ni .. Huhuh ..

Pindah rumah baru ni , tak sure lagi bila .. Rasanya 2 bulan lagi la kot .. Hurm.. Sana sini nak kena bayar .. Nasib baik aku bawak orang tua aku , adik aku serta sorang kawan aku , Que Achmad .. Geng dari dunia maya dah jadi kawan baik .. Bagus kan ? Hehe .. Terima kasih ..

Buat mereka yang bakal miliki rumah sendiri , haaa .. simpan duit banyak banyak sebelum garu kepala .. Hehehe .. Jangan harap pada pinjam semata .. Pergh… pening nanti..

 

Geng .. tolong sat .. Klik >> http://t.co/HOLZSNvv .. pastu klik VOTE ! LIKE skali yer .. Tqq .. l

13 komen :

fizafantagirO berkata... [Reply to comment]

jom bersihh .. sarang labah2 pon dah byk nih .. hihihi

Lina Kah berkata... [Reply to comment]

skrg susah nak beli rumah, no money no talk. rumah skrg sya tinggal pun milik company ;( cian daddy masih bekerja walaupun 50+ dah. Ntah nanti nak tinggal mna. bawah jambatan kot :(

Lina Kah berkata... [Reply to comment]

skrg susah nak beli rumah, no money no talk. rumah skrg sya tinggal pun milik company ;( cian daddy masih bekerja walaupun 50+ dah. Ntah nanti nak tinggal mna. bawah jambatan kot :(

Faizul Osman berkata... [Reply to comment]

cantik rumah... nak satu!!!

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/pasangan-semanis-kurma-hati-vs-nafsu.html

coklatberapi berkata... [Reply to comment]

eh bersih rumah baru yea..:)

♥ Cik EylaDiLLa ♥ berkata... [Reply to comment]

wahh cantik reka bentuk rumah tu

Sis AI berkata... [Reply to comment]

Dh hbis Bersih dh.. Smua org lenggang kangkung balik rumah, haha!

fArAh kUchEnGg berkata... [Reply to comment]

hahaa. ingt kan pegy mane la td.. hek3.. saje bwt suspen aje abg ben nih..

deno berkata... [Reply to comment]

emm... better pindah bila dah betul2 semua complete dan ada ramai org.. :)

Mas Michiko berkata... [Reply to comment]

hehehee... igtkan td g perhimpunan BERSIH kt Dataran! trtipu sudah... bersih umh takpe bro jgn dok join plak xtvt bersih yg TAK bersih tu... Biasalah bro, klu nk msuk umh baru mmg fenin pala sket coz byk bnda yg nk kena settle... :)

steffany daph berkata... [Reply to comment]

laaa, ingt tol2 nak gi brsih tadi. kakaka, oh ya. rumah baru :D best...

Zaidalifah Hussin berkata... [Reply to comment]

MACAM TAU JEW UMAH ABANG BEN KITA NI KAT MANA.....

KLU BETUL JIRAN SETAMAN LE KITE....

Zaidalifah Hussin berkata... [Reply to comment]

NAK UBAHSUAI NNT BOLEH CONTACT LORH...HIK HIK HIK PROMOTE SIKIT

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI