Anda kaki makan ? Jom g Ulu Yam RiverTerrace Chalet & Cafe

 

Baru pas tengok Jalan Jalan Cari Makan di Tv3 tadi.. Aku bukanlah spesis tengok rancangan ni sbb aku bukanlah kaki makan ..

Tapi tadi ‘tertengok’ dan ternyata ianya telah mengiurkan perut aku .. uhuh.. Tergugat sehhh .. Tergugat yer !  Semua yang di paparkan di JJCM tadi mmg nampak sedap ! Cuma yang menarik perhatian aku ialah Ulu Yam RiverTerrace Chalet & Cafe' yang mana menyajikan pelbagai jenis makanan . Steamboat pon ada wooo ..

 

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/477408_293925814025131_100002231452837_677308_575103605_o.jpg

Kira Riverterrace Cafe ni dah masuk list tempat aku nak gegar nanti bila aku kebuluran .. Huhuh .. Kat sini pon disediakan chalet jika ada yang teringin nak menginap kat sini .. Memancing pon boleh wooo ..

Ni yang aku malas nak tengok tv ni .. huhuuh ..

 

Alamat Riverterrace , Lot PT 10621, Jalan Ulu Yam, Sg.Ulu Yam Perdana, Hulu Yam Bharu, 44300 Selangor, Malaysia ..

Blog : http://uluyamrivernterrace.blogspot.com/ 

email : riverterrace.abdrahim@gmail.com
tel : 019-3895775

3 ulasan:

  1. nak tahu tak.. leeza paling suka terjah2 tmpat makan.. tp kena ada $$$$ nyer lah.. kalau biasa2.. makan jer kat warung biasa ker, kedai mamak ker...

    BalasPadam
  2. Tak tengok pun. Nampaknya makin maju tempat haji rahim ni.. Saya dah pernah sampai sini. Masa baru2 buka dulu. Hj rahim ni pernah kerja sekali dengan suami. Memang baik orangnya.

    Kepada yg belum singgah bolehlah singgah. Memang best. Blog dan FB tu saya yg tolong buatkan ;) dah lama tak berupdate. Tuan chalet memang sibuk. Jd saya tolong buatkan.

    https://www.facebook.com/pages/Ulu-Yam-RiverTerrace-Chalet-Cafe/217954627673

    Selamat maju jaya!

    BalasPadam
  3. kena try mencekik ni kat situ hihii

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009