Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 13 Mei 2012

Anda kaki makan ? Jom g Ulu Yam RiverTerrace Chalet & Cafe

 

Baru pas tengok Jalan Jalan Cari Makan di Tv3 tadi.. Aku bukanlah spesis tengok rancangan ni sbb aku bukanlah kaki makan ..

Tapi tadi ‘tertengok’ dan ternyata ianya telah mengiurkan perut aku .. uhuh.. Tergugat sehhh .. Tergugat yer !  Semua yang di paparkan di JJCM tadi mmg nampak sedap ! Cuma yang menarik perhatian aku ialah Ulu Yam RiverTerrace Chalet & Cafe' yang mana menyajikan pelbagai jenis makanan . Steamboat pon ada wooo ..

 

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/477408_293925814025131_100002231452837_677308_575103605_o.jpg

Kira Riverterrace Cafe ni dah masuk list tempat aku nak gegar nanti bila aku kebuluran .. Huhuh .. Kat sini pon disediakan chalet jika ada yang teringin nak menginap kat sini .. Memancing pon boleh wooo ..

Ni yang aku malas nak tengok tv ni .. huhuuh ..

 

Alamat Riverterrace , Lot PT 10621, Jalan Ulu Yam, Sg.Ulu Yam Perdana, Hulu Yam Bharu, 44300 Selangor, Malaysia ..

Blog : http://uluyamrivernterrace.blogspot.com/ 

email : riverterrace.abdrahim@gmail.com
tel : 019-3895775

3 komen :

Alieza Dayasari berkata... [Reply to comment]

nak tahu tak.. leeza paling suka terjah2 tmpat makan.. tp kena ada $$$$ nyer lah.. kalau biasa2.. makan jer kat warung biasa ker, kedai mamak ker...

Ummi Iman berkata... [Reply to comment]

Tak tengok pun. Nampaknya makin maju tempat haji rahim ni.. Saya dah pernah sampai sini. Masa baru2 buka dulu. Hj rahim ni pernah kerja sekali dengan suami. Memang baik orangnya.

Kepada yg belum singgah bolehlah singgah. Memang best. Blog dan FB tu saya yg tolong buatkan ;) dah lama tak berupdate. Tuan chalet memang sibuk. Jd saya tolong buatkan.

https://www.facebook.com/pages/Ulu-Yam-RiverTerrace-Chalet-Cafe/217954627673

Selamat maju jaya!

Iam Yanty berkata... [Reply to comment]

kena try mencekik ni kat situ hihii

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI