Bersantai dalam bas ekspress

 

Rasanya mau tiap minggu dah aku balik Kelantan ni .. ikut kan perancangan cuma 2 minggu sekali .. Tapi dek mengingatkan keluarga aku ada kat sini , maka … perancangan berubah.

Minggu depan .. 16hb ada satu event Toshiba aku perlu hadiri .. Dan aku diberitahu , salah seorang blogger awek comel kita bertuah dapat projek tu .. Sapa ? Biarlah rahsia .. hehee.. Tapi best la kalau dapat projek tu . Dapat laptop terbaru dari Toshiba ..

Selepas event tu , perlukah aku balik ke Kelantan lagi ? Huhuh .. 21hb ada meeting bloggers dengan Institut Integriti Malaysia.. Sapa nak join, jom ..

7 ulasan:

  1. aktifnya... bagus2...
    tunggu update yg lepas ni..

    BalasPadam
  2. Sebok betul hidup fulltime blogger ni yek..
    Cemana trip ke klntn? Bas nmpk cm selesa ya amat. Driver bawak bahaya tak? Ada ambik gmbr? Hehe.. perasaan excited org dh lama tak naik bas cam gini la..

    BalasPadam
  3. selamat sampai ke destinasi Abg Ben... :-)

    BalasPadam
  4. Ingatkan seat bas tu ada TV...Latop rupanya....hahaha

    BalasPadam
  5. wohoho..sedaknyo balik kelate sokmo...

    BalasPadam
  6. assalam, walaupun sibuk dgn kerja, keluarga tetap menjadi keutamaan...bagi sesetengah orang susah jugak tu

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.