Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 13 Mei 2012

Bersantai dalam bas ekspress

 

Rasanya mau tiap minggu dah aku balik Kelantan ni .. ikut kan perancangan cuma 2 minggu sekali .. Tapi dek mengingatkan keluarga aku ada kat sini , maka … perancangan berubah.

Minggu depan .. 16hb ada satu event Toshiba aku perlu hadiri .. Dan aku diberitahu , salah seorang blogger awek comel kita bertuah dapat projek tu .. Sapa ? Biarlah rahsia .. hehee.. Tapi best la kalau dapat projek tu . Dapat laptop terbaru dari Toshiba ..

Selepas event tu , perlukah aku balik ke Kelantan lagi ? Huhuh .. 21hb ada meeting bloggers dengan Institut Integriti Malaysia.. Sapa nak join, jom ..

7 komen :

ANISA berkata... [Reply to comment]

aktifnya... bagus2...
tunggu update yg lepas ni..

hidayah berkata... [Reply to comment]

Sebok betul hidup fulltime blogger ni yek..
Cemana trip ke klntn? Bas nmpk cm selesa ya amat. Driver bawak bahaya tak? Ada ambik gmbr? Hehe.. perasaan excited org dh lama tak naik bas cam gini la..

Mr. Z dan Mis N berkata... [Reply to comment]

siap layan movie ag..best

Nurul Akmal berkata... [Reply to comment]

selamat sampai ke destinasi Abg Ben... :-)

Kuronofu91 berkata... [Reply to comment]

Ingatkan seat bas tu ada TV...Latop rupanya....hahaha

faiz fakhirin berkata... [Reply to comment]

wohoho..sedaknyo balik kelate sokmo...

Abhamz berkata... [Reply to comment]

assalam, walaupun sibuk dgn kerja, keluarga tetap menjadi keutamaan...bagi sesetengah orang susah jugak tu

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI