Davidoff Champion - I love !!

Ini kali kedua aku miliki perfume yang sama iaitu DAVIDOFF CHAMPION ni ..

Kali pertama aku beli , pada 4 September 2011 .. Ada aku catat dalam blog aku ni .. hehehe.. Tu gunanya blog kan ? Hehe ..

Perfume ni amat sesuai sekali buat mereka yang kuat berpeluh .. Er .. cam aku ni.. hehee .. Aku guna perfume ni bila ke gym atau keluar dating ngan wife pada waktu waktu tengahari .. Bau dia lebih naik ketika peluh mula menitis .. Seksi uuu .. hahaha ..

Kalau pagi , bau dia fresh .. Sesuai sebenarnya pakai pada bila bila masa sbb peluh badan aku ni pon keluar tak ikut masa ..Hehehe .. pantang panas skit .. hehe ..

Ok .. Geng .. Davidoff Champion ada buat pertandingan dan hadiah dia mmg berbaloi la kalau menang .. hehe .. Jom tengok kat page diorang ,DAVIDOFF MALAYSIA .. Dan aku pon nak join gak.. Ok tak pic ni ? Hehehe ..

DAV1CHAMPgDAVPARF447_RVB_page1_image1

Terbaik dari DAVIDOFF !!

Gambar oleh Jamal ( Din Bionic Gym)

7 ulasan:

  1. September 2012 ker, Ben??nieh mesti typo error nieh kan?hehehe

    BalasPadam
  2. 4 september 2012 ke 2011?

    BalasPadam
  3. Abg ben..

    September 2012 ke 2011??
    btw..perfume ni nampak menarik.. :-)

    BalasPadam
  4. uncle ben tulis beli perfume ni 4 September 2012. Bulan 9 tahun ni? pi beli naik time machine ka?? :)

    BalasPadam
  5. ..aik, 4 September 2012? Hari ini baru 11 Mei 2012. Salah taip tu. Mungkin 4 September 2011.

    -iAwani-

    BalasPadam
  6. cantiklah botol tu..! unikk..!

    abg ben, kalau dah abis nak botol tu blehhh..?

    hihihihih

    BalasPadam
  7. heeee...perfume tuh dh beli,, xango pernah beli x ???

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.