Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 11 Mei 2012

Davidoff Champion - I love !!

Ini kali kedua aku miliki perfume yang sama iaitu DAVIDOFF CHAMPION ni ..

Kali pertama aku beli , pada 4 September 2011 .. Ada aku catat dalam blog aku ni .. hehehe.. Tu gunanya blog kan ? Hehe ..

Perfume ni amat sesuai sekali buat mereka yang kuat berpeluh .. Er .. cam aku ni.. hehee .. Aku guna perfume ni bila ke gym atau keluar dating ngan wife pada waktu waktu tengahari .. Bau dia lebih naik ketika peluh mula menitis .. Seksi uuu .. hahaha ..

Kalau pagi , bau dia fresh .. Sesuai sebenarnya pakai pada bila bila masa sbb peluh badan aku ni pon keluar tak ikut masa ..Hehehe .. pantang panas skit .. hehe ..

Ok .. Geng .. Davidoff Champion ada buat pertandingan dan hadiah dia mmg berbaloi la kalau menang .. hehe .. Jom tengok kat page diorang ,DAVIDOFF MALAYSIA .. Dan aku pon nak join gak.. Ok tak pic ni ? Hehehe ..

DAV1CHAMPgDAVPARF447_RVB_page1_image1

Terbaik dari DAVIDOFF !!

Gambar oleh Jamal ( Din Bionic Gym)

7 komen :

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata... [Reply to comment]

September 2012 ker, Ben??nieh mesti typo error nieh kan?hehehe

NHF berkata... [Reply to comment]

4 september 2012 ke 2011?

Muhammad Aliff Bin Bohari berkata... [Reply to comment]

Abg ben..

September 2012 ke 2011??
btw..perfume ni nampak menarik.. :-)

ZaRa berkata... [Reply to comment]

uncle ben tulis beli perfume ni 4 September 2012. Bulan 9 tahun ni? pi beli naik time machine ka?? :)

iAwani Dotkom berkata... [Reply to comment]

..aik, 4 September 2012? Hari ini baru 11 Mei 2012. Salah taip tu. Mungkin 4 September 2011.

-iAwani-

Cik Nur berkata... [Reply to comment]

cantiklah botol tu..! unikk..!

abg ben, kalau dah abis nak botol tu blehhh..?

hihihihih

XANGO berkata... [Reply to comment]

heeee...perfume tuh dh beli,, xango pernah beli x ???

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI