Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 3 Mei 2012

Ianya tak mudah ..

 

image

Bila melihat tapak kaki Qhaliff Iman , aku teringatkan blog aku 2 setengah tahun yang lepas .. Hurmmm ..Dan ada satu pendapat ikhlas mengenai blog aku dari rakan seoran rakan  blogger , membuatkan aku tersenyum kambing 2 saat ..

Pelik dengan ramai followers kat blog aku ? Entri biasa biasa jer .. Design pon biasa biasa jer .. Hehe .. Hairan ? Tak pe la.. Pendapat dia .. Ikhlas .. ok la tu ..

Sebenarnya , aku sendiri pon pernah gak mengaru kepala aku bila masuk blog blog yang popular satu tika dulu .. Pelik bila blogger tu takat cerita g shopping .. g makan sana sini tapi ramai je masuk komen.. Apa kess ?? Apasal cam tu ?  Aku pon leh cerita lagi bagus dari tu !

6 bulan setelah aku berblogging , aku tahu akhirnya .. Tak semua lahir ke dunia ni bernasib baik  tetapi nasib itu mampu diubah jika ada usaha , doa berterusan ..

Tak semudah yang nampak ..

Sama gak bila aku join contest DIGI ni .. nak suruh korang undi aku , bukan mudah kan ? Korang sudi ke ? Kalau sudi , klik la  http://bit.ly/JiGSp6 dan klik VOTE pastu .. hehe ..

7 komen :

Haruno Hana 하나 berkata... [Reply to comment]

ms hana buat blog lewat 2009 dulu, x peduli lngsung pasal blog personal, hanya fokus pd blog e-novel aje.. kdg2 terfikir kenapa blog personal yg citer benda biasa aje tu bleh ramai follwers and readers? apa yg hana bleh fikir, pengalaman.. pengalaman setiap org yg berbeza :)

Puteri_ika berkata... [Reply to comment]

hehe..pandai benor promote vote agi tu..bodek ek..haha

Nurul Aisyah berkata... [Reply to comment]

betulla tu :)

MISS Z BERCELOTEH berkata... [Reply to comment]

a'ah betul tu..miss z pun pernah terfikir perkara yg sama..

abg ben pernah makan buah bambangan?kalau tak tengok entri ini

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/korang-panggil-apa-buah-ne.html

♥ Miss Hearty ♥ berkata... [Reply to comment]

betol sesangat tuh abg ! nice entri ! :D

nasir hamzah berkata... [Reply to comment]

apa yg ben tulis tu benar belaka. sy sokong.

keli menari berkata... [Reply to comment]

setju sesokong sangat2.!!

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI