Koleksi Habibi Basic

 

 

Sapa sapa yang sedang mencari kemeja simple, labuh,sopan dan mampu milik? Yearghh .. Habibi ada menyediakan koleksi Habibi Basic yang  terdiri dari Habibi Teen, HBC dan Palazo.. Kesemua design ini ade 4 jenis saiz iaitu s,m,l,xl. 

Pelbagai rekaan dan warna2 yang menarik yang sgt sesuai dipakai ketika ke pejabat, kuliah, jalan2 shopping atau ke mana2 jua atau berdating si dia yang tercinta ..

Owh … Nak kongsi jugak 1 perkara.... blogger femes amos pon sudi  menjadi model koleksi Habibi Basic ni iaitu Maria Elena.. 

Bagi yang berminat nak mengetahui dengan lebih lanjut , boleh klik ke :  http://www.facebook.com/pages/Habibi-by-Alkenali

Habibi Hotline : 012 655 3974.

2 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.