Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 10 Mei 2012

Rezeki dunia blogger ..

 

image

Alhamdulillah .. berkat susah payah .. Tak payah gaduh gaduh dan paling penting adalah jalinan rangkaian persahabatan dalam dunia blogger ini membuahkan hasil .. Orang kata apa tu .. haa.. NETWORK !

Apa maksud aku ? Maksudnya , dunia blog ini boleh memberikan pulangan lumayan jika kita bijak menggunakan segala peluang yang ada .. Seperti perniagaan . Tak perlu nak gaduh sesama blogger sebaliknya bekerjasama .. Bila ada projek , kita bagitau pada rakan blogger yang lain .. Yang penting , blog perlulah ada ketulenan..

Kali ni aku dapat perfume Davidoff Champion percuma tanpa masuk apa apa pertandingan . Siap dibayar lagi yer .. Aku pernah buat entri pasal perfume ni sbb aku penah beli.. hehee .. Mahal siottt !

Dan kebetulan , perfume aku abis dahh ! Rezeki aku untuk jimat duit bulan ni .. Huhuh.. Alhamdulillah ..

Sapa kata tak berbaloi jadi blogger ? Yang follow aku tau la apa maksud aku kan ? Ianya terpulang pada blogger tu sendiri ke mana hala tuju blog dia nak dia usung !

Jimat RM300 …

9 komen :

ANISA berkata... [Reply to comment]

jimat2... kena belajar mcm mne nk buat cara ni gk...boleh aplikasikan...hehehe

Lulu Caldina berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah rezeki

✿ miSs.FatieN Si buN² ✿ berkata... [Reply to comment]

Apa yang penting ..... KEJE SAMA ^^

welldone A.Ben :)

~ teringin juga nak benda free ... :P ~

Rafflesia™ berkata... [Reply to comment]

rezeki Qhaliff dapat bau perfume papa die.. @_@

Cik Suheela berkata... [Reply to comment]

Ingatkan free benda halah agkt berat tu...seronok agkt berat??hahaha :p

Haruno Hana 하나 berkata... [Reply to comment]

rezeki anak kot :) bila dh beristeri n ada anak ni makim melimpah2 rezeki :) alhamdulillah

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata... [Reply to comment]

Rezeki...

Sembur sket.. Nak cium bau dia wangi x

Cik Puan Izan❤ berkata... [Reply to comment]

giler best dapat perfume free... jimatt duit...

Solehah Shamsuddin berkata... [Reply to comment]

bestnye dapat perfume free.bertuah abg Ben ni

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI