Rezeki dunia blogger ..

 

image

Alhamdulillah .. berkat susah payah .. Tak payah gaduh gaduh dan paling penting adalah jalinan rangkaian persahabatan dalam dunia blogger ini membuahkan hasil .. Orang kata apa tu .. haa.. NETWORK !

Apa maksud aku ? Maksudnya , dunia blog ini boleh memberikan pulangan lumayan jika kita bijak menggunakan segala peluang yang ada .. Seperti perniagaan . Tak perlu nak gaduh sesama blogger sebaliknya bekerjasama .. Bila ada projek , kita bagitau pada rakan blogger yang lain .. Yang penting , blog perlulah ada ketulenan..

Kali ni aku dapat perfume Davidoff Champion percuma tanpa masuk apa apa pertandingan . Siap dibayar lagi yer .. Aku pernah buat entri pasal perfume ni sbb aku penah beli.. hehee .. Mahal siottt !

Dan kebetulan , perfume aku abis dahh ! Rezeki aku untuk jimat duit bulan ni .. Huhuh.. Alhamdulillah ..

Sapa kata tak berbaloi jadi blogger ? Yang follow aku tau la apa maksud aku kan ? Ianya terpulang pada blogger tu sendiri ke mana hala tuju blog dia nak dia usung !

Jimat RM300 …

9 ulasan:

  1. jimat2... kena belajar mcm mne nk buat cara ni gk...boleh aplikasikan...hehehe

    BalasPadam
  2. Apa yang penting ..... KEJE SAMA ^^

    welldone A.Ben :)

    ~ teringin juga nak benda free ... :P ~

    BalasPadam
  3. rezeki Qhaliff dapat bau perfume papa die.. @_@

    BalasPadam
  4. Ingatkan free benda halah agkt berat tu...seronok agkt berat??hahaha :p

    BalasPadam
  5. rezeki anak kot :) bila dh beristeri n ada anak ni makim melimpah2 rezeki :) alhamdulillah

    BalasPadam
  6. Rezeki...

    Sembur sket.. Nak cium bau dia wangi x

    BalasPadam
  7. giler best dapat perfume free... jimatt duit...

    BalasPadam
  8. bestnye dapat perfume free.bertuah abg Ben ni

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009