Will Smith tampar wartawan ! I likeee ..

 

Semasa menghadiri pelancaran MEN IN BLACK 3 di Jerman , Will Smith telah menampar seorang wartawan yang mana cuba cium di bibirnya ! Muhahahah …

PADAN MUKAAA !! Bengong punya gay ..

image

image

image

Nak tengok video , klik SINI. Download MEN IN BLACK 3 ? Gile ke apa ? G tengok wayang la best ..

6 ulasan:

  1. Suke plak...teringin nk kena juga ke ke nk dikiss?

    BalasPadam
  2. kan dah kena..
    tengok kat pawagam baru puas.. skrin besar tak macam kat umah.. hehehe..

    BalasPadam
  3. agak2 la, dol! kn dh kene lempang. isk3..

    BalasPadam
  4. tengok dah kat TV tadi.. amik kau!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.