Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 20 Mei 2012

Will Smith tampar wartawan ! I likeee ..

 

Semasa menghadiri pelancaran MEN IN BLACK 3 di Jerman , Will Smith telah menampar seorang wartawan yang mana cuba cium di bibirnya ! Muhahahah …

PADAN MUKAAA !! Bengong punya gay ..

image

image

image

Nak tengok video , klik SINI. Download MEN IN BLACK 3 ? Gile ke apa ? G tengok wayang la best ..

6 komen :

Mr Lonely berkata... [Reply to comment]

lol~

Iam Yanty berkata... [Reply to comment]

Suke plak...teringin nk kena juga ke ke nk dikiss?

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

kan dah kena..
tengok kat pawagam baru puas.. skrin besar tak macam kat umah.. hehehe..

Eyqa Hasnan berkata... [Reply to comment]

hahaha . aptb --'

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

agak2 la, dol! kn dh kene lempang. isk3..

Liza Abu Bakar berkata... [Reply to comment]

tengok dah kat TV tadi.. amik kau!

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI