Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 11 Mei 2012

Yeayy .. Budak tecik dah bangun ..

 

Sebelum satu pagi ..

image

Selepas satu pagi .. Baju pon sempat tukar tadi eh ?  Hehehe ..

image

Terang mata diaaaa .. Memang maasak laaa mak dia nak tunggu dia tidur !  Hurm..

Tadi wife ada cerita yang mana anak kawan dia , umur 6 bulan meninggal dunia dalam buaian. Bukan tersedak susu .. Jadi kes kematian mengejut .. Kat rumah pengasuh jadinya .. Huhuh .

6 komen :

Nurul Alyaa berkata... [Reply to comment]

Ya Allah, makin comel pulak tengok qhaliff ni. :)

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Pakcik mat pun terbangun juga sudah. Nak pinjam duit dengan daddy Qhaliff nanti...sesak nafas Ben dgr...haha...

Aalia Shahira berkata... [Reply to comment]

tak tidur la mak dia jawabnya bila qhalif dah bangun.aish ^^

keli menari berkata... [Reply to comment]

huh. tengok mate Qhaliff ni daddy..

haha memang kalau camtu bile le mak nye nak tido..huuu

Ena berkata... [Reply to comment]

comelnyer...

Rafflesia™ berkata... [Reply to comment]

Al-Fatihah...

*gambar sebelom 1pagi tu. betul-betul santai Qhaliff tido.. -.-

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI