Yeayy .. Budak tecik dah bangun ..

 

Sebelum satu pagi ..

image

Selepas satu pagi .. Baju pon sempat tukar tadi eh ?  Hehehe ..

image

Terang mata diaaaa .. Memang maasak laaa mak dia nak tunggu dia tidur !  Hurm..

Tadi wife ada cerita yang mana anak kawan dia , umur 6 bulan meninggal dunia dalam buaian. Bukan tersedak susu .. Jadi kes kematian mengejut .. Kat rumah pengasuh jadinya .. Huhuh .

6 ulasan:

  1. Ya Allah, makin comel pulak tengok qhaliff ni. :)

    BalasPadam
  2. Pakcik mat pun terbangun juga sudah. Nak pinjam duit dengan daddy Qhaliff nanti...sesak nafas Ben dgr...haha...

    BalasPadam
  3. tak tidur la mak dia jawabnya bila qhalif dah bangun.aish ^^

    BalasPadam
  4. huh. tengok mate Qhaliff ni daddy..

    haha memang kalau camtu bile le mak nye nak tido..huuu

    BalasPadam
  5. Al-Fatihah...

    *gambar sebelom 1pagi tu. betul-betul santai Qhaliff tido.. -.-

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.