Patutlah ..

2:01 PTG
  Bila wife ajak buat baju raya tahun ni , aku sengaja melengahkan . Biar je dia yang buat .. Aku , malas .. Kos untuk sepasang baju , buk...

Sikit lagi Ben !!

3:38 PTG
  Nyaris nak buka puasa tadi sebab sakit kepala sangat.. Risau tekanan darah naik semula .. G mandi , solat .. lega skit .. Tapi masih t...

‘ KANTOI’ tu apa ?

1:58 PTG
  Dulu , setiap malam , bapak aku mesti suruh aku amik suratkhabar yang dia beli untuk aku baca dengan kuat di depan dia .. Apakah aku...

Selangkah je lagi …

10:17 PTG
  Kat Alamanda tadi .. Nak beli barang dapur .. Sebelum tu g amik kamera aku .. Settle satu kes .. Pastu nak cari baju wife n Qhaliff .....

I ‘m a Champion !

3:22 PTG
  Akhirnya , untuk pertama kalinya aku join pertandingan online aku menang .. Hehe.. Join pon baru beberapa pertandingan jer .. Saja s...

Kembali beraksi …

2:51 PTG
One X takde dalam gambar ni .. Kotak je ada .. Hehe .. Dan siap ari Khamis ari .. Maka kembali melekat kat tangan aku 24 jam .. hehe.....

Betul ! Dia tidur ..

8:48 PTG
  Berdasarkan gambar di SINI , ada aku tanya kat rakan rakan pembaca di blog aku .. “ Apa laaa abang la ni buat ? “. Dah sedia maklum , r...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI