Makanan berbuka puasa pilihan BEN ASHAARI #12

 

Piilhan Ramadhan hari  ke #1 : #2 : #3 : #4 : #5 : #6 : #7 : #8 :#9 : #10

Nasi Minyak Sultana Panca Warna 

Nama diaaa .. tu diaaa … Betullaah otai masakan dari Kuantan ni haaa.. Memang nama setaraf  pembikinnya.. Heheh.. Jangan marah aa kak Ummi Zaihadi .. Tapi serius laa .. Memang sedap banget nampak makanan ni .. Memng wajib kena try ni nanti .. Kalau digabungkan dengan air kat bawah ni , camana ?

rsz_dsc_6269 Sirap Bandung Soda buatan tangan Mat Gebu .. Perghhh … Nanesss .. hahaha ..

11 ulasan:

  1. perrgh air 2 mmg xleh than hee..sabor jer laa

    BalasPadam
  2. pergh..sedap tu.:)



    http://oh-sembangsembang.blogspot.com/2012/07/tanggungjawab-seorang-isteri-kepada.html

    BalasPadam
  3. air tu nampak ayu je.... sejuk mata memandang... heheheheh selamat berbuka ya alls

    BalasPadam
  4. salam Ben.Aduiiii...tghari2 camni menayang lak menu2 ni...sabo!sabo!

    Slmt menjalani ibadah puasa utk Ben sekluarga.

    BalasPadam
  5. sbar jelah tengok makanan dan minuman ni.. hehehehe

    BalasPadam
  6. tergoda jiwa dan raga tengok air pink yang hot tu.. hehehe

    BalasPadam
  7. melihat kepada gamabar sudah tentunya sedap...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.