Benci Qhaliff Iman !

 

Gulp .. Terkedu jap aku baca tajuk email dari seorang kawan .. Er , apa salah aku lak kali ni ? Eceh.. Banyak benar salah aku yer .. hehehe..

Terkedu kan ? Hahaha .. Bila baca sampai abis .. Ok , barulah fahamm .. Benci sebab tak dpt gigit pipi dia je rupanya niii .. Pergh.. ni kalau buat entri kat blog , panas la jap .. hahaha ..

Tak pe la dik , bukan adik je geram .. Pakcik ni pon geram nak gigit pipi dia .. Si Qhaliff skang ni dah dewasa .. Nak pegang rambut dia pon tak kasi dah .. tu belum lagi nak korek hidung dia ke .. Nak mandikan dia ke .. Perghh.. Nasib tak reti jalan je lagi .. Kalau reti ? nak buat sendiri ? Huh ! Mau gak kena tweet ngan aku nanti !

Haa .. Janga ada pulak nak buat entri benci Qhaliff .. Benci membenci ni , keje syaitan jer .. Nak jadi geng setan ke ? G lepak ngan Sarakit .. hehe ..

22 ulasan:

  1. hehehe... Sarakit?? Sarah + Rakit= Sarakit...

    BalasPadam
  2. Hebat tul penangan Si Qhalif Iman ni... Silap2 dah ada yang cop nak buat menantu... hahahaha....

    BalasPadam
  3. uu...tajuk bikin suspen..

    bahaya kot bg dia jumpa qhaliff..nanti hilang sebelah pipi qhaliff yg gebu tu..!

    nak2 pula dagu qhaliff yg runcing tu..! memey geram..!

    abg ben, qhaliff ikut dagu siapa eh..? daddy ke mummy..?

    BalasPadam
  4. terkejut skjap bla bca tjuk entry :D

    BalasPadam
  5. Tajuk memang bikin banas...tekejut jugak..baby sekiut itu dibenci..Ahaks..

    Apa-apa pon.. Mummy nak share tentang online busines Mummy ni. Kalau sesiapa yang nak tukar wardrobe dengan baju yang cantik-cantik. Sila pergi ke www.qashmere.net Harga berpatutan dan shipping pon FREE.. Qashmere juga ada menyediakan pakaian PLUS SIZE FASHION...

    BalasPadam
  6. benci gak..x penah langsung dpt kiss qhaliff

    BalasPadam
  7. Haha ingatkan apa tadi rupanya geram na cubit pp qhaliff ,

    BalasPadam
  8. Haha. sapa-2 tengok Qhaliff mmg akan geram

    BalasPadam
  9. pakcikkk???hehe
    terkezut baca tjuk enrty neyh....
    geram gak siapa yg berani nak benci Qhaliff....huhuhu....

    BalasPadam
  10. alhamdullilah

    dpt kiss... dapat pegang pipi.... qhaliff mmh comel

    BalasPadam
  11. Perhhh.... hot and spicy tajuk belog harini. HIHI.

    BalasPadam
  12. alahai ingatkan ada org cemburu huhuh

    BalasPadam
  13. hehehe. buat suspen org je tajuk tuh. ingatkan daddy dia yang benci qhaliff

    BalasPadam
  14. ingatkan betul2 benci tadi.. rupanya benci sebab tak leh cubit pipi Qhaliff jer.. ada gak ye? heheheheheheeh.. tak baik benci membenci kan.. nasib baik la dia benci yang baik2..

    BalasPadam
  15. Kalau alasan macamtu, memang harus benci...heheh

    BalasPadam
  16. tekejut beta membacanya..hehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI