Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 15 Oktober 2012

Benci Qhaliff Iman !

 

Gulp .. Terkedu jap aku baca tajuk email dari seorang kawan .. Er , apa salah aku lak kali ni ? Eceh.. Banyak benar salah aku yer .. hehehe..

Terkedu kan ? Hahaha .. Bila baca sampai abis .. Ok , barulah fahamm .. Benci sebab tak dpt gigit pipi dia je rupanya niii .. Pergh.. ni kalau buat entri kat blog , panas la jap .. hahaha ..

Tak pe la dik , bukan adik je geram .. Pakcik ni pon geram nak gigit pipi dia .. Si Qhaliff skang ni dah dewasa .. Nak pegang rambut dia pon tak kasi dah .. tu belum lagi nak korek hidung dia ke .. Nak mandikan dia ke .. Perghh.. Nasib tak reti jalan je lagi .. Kalau reti ? nak buat sendiri ? Huh ! Mau gak kena tweet ngan aku nanti !

Haa .. Janga ada pulak nak buat entri benci Qhaliff .. Benci membenci ni , keje syaitan jer .. Nak jadi geng setan ke ? G lepak ngan Sarakit .. hehe ..

22 komen :

Rozita berkata... [Reply to comment]

mmg hot...kekeke..

PaPa Blogger berkata... [Reply to comment]

hehehe... Sarakit?? Sarah + Rakit= Sarakit...

Norain Ujang berkata... [Reply to comment]

Hebat tul penangan Si Qhalif Iman ni... Silap2 dah ada yang cop nak buat menantu... hahahaha....

Cik Nur berkata... [Reply to comment]

uu...tajuk bikin suspen..

bahaya kot bg dia jumpa qhaliff..nanti hilang sebelah pipi qhaliff yg gebu tu..!

nak2 pula dagu qhaliff yg runcing tu..! memey geram..!

abg ben, qhaliff ikut dagu siapa eh..? daddy ke mummy..?

Cik Nas :) berkata... [Reply to comment]

terkejut skjap bla bca tjuk entry :D

Mummy Akmar berkata... [Reply to comment]

Tajuk memang bikin banas...tekejut jugak..baby sekiut itu dibenci..Ahaks..

Apa-apa pon.. Mummy nak share tentang online busines Mummy ni. Kalau sesiapa yang nak tukar wardrobe dengan baju yang cantik-cantik. Sila pergi ke www.qashmere.net Harga berpatutan dan shipping pon FREE.. Qashmere juga ada menyediakan pakaian PLUS SIZE FASHION...

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata... [Reply to comment]

benci gak..x penah langsung dpt kiss qhaliff

ieka farhana berkata... [Reply to comment]

Haha ingatkan apa tadi rupanya geram na cubit pp qhaliff ,

Nazuerah Azhar berkata... [Reply to comment]

Haha. sapa-2 tengok Qhaliff mmg akan geram

EnJeru Rashid berkata... [Reply to comment]

pakcikkk???hehe
terkezut baca tjuk enrty neyh....
geram gak siapa yg berani nak benci Qhaliff....huhuhu....

Citarasa Rinduan berkata... [Reply to comment]

alhamdullilah

dpt kiss... dapat pegang pipi.... qhaliff mmh comel

Amalina Ali berkata... [Reply to comment]

Perhhh.... hot and spicy tajuk belog harini. HIHI.

NATDRAH berkata... [Reply to comment]

:-)

Umie Artoqiemie berkata... [Reply to comment]

pergh PANAS~~~~

unsecretostory berkata... [Reply to comment]

Hahahaa , geram rupanya :DD

MISS Z BERCELOTEH berkata... [Reply to comment]

alahai ingatkan ada org cemburu huhuh

abdullah gazali berkata... [Reply to comment]

hehehe. buat suspen org je tajuk tuh. ingatkan daddy dia yang benci qhaliff

Muhammad Nizam Shaharuddin berkata... [Reply to comment]

qhalif oh qhalif punye penangan...

QASEH berkata... [Reply to comment]

benci sgt... :P

Riena Haiqal berkata... [Reply to comment]

ingatkan betul2 benci tadi.. rupanya benci sebab tak leh cubit pipi Qhaliff jer.. ada gak ye? heheheheheheeh.. tak baik benci membenci kan.. nasib baik la dia benci yang baik2..

UmmiAbi berkata... [Reply to comment]

Kalau alasan macamtu, memang harus benci...heheh

CikNana berkata... [Reply to comment]

tekejut beta membacanya..hehe

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI