Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 26 November 2012

Kena makan kaki Qhaliff !!

 

Terasa sesuatu dok menerjah kat muka aku .. Lembut jer tp bertubi tubi . Aku tangkap , bukak mata .. Kaki Qhaliff !!

Wife bgtau lama dah dia jaga dari tdo dan Qhaliff kejut aku bgn subuh dgn dok pukul aku tp aku tak jaga .. Tu yg 'bagi kaki' tuuu ..

Amboiiiii .. main kaki nampaaakkk ... Tapi dia mmg pantas ngan kaki .. Main bola kah ? Atlit ?? Hurmmm ...

Published with Blogger-droid v2.0.9

10 komen :

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

qhaliff mimpi lwn dgn team singapore kot. he3..

Ummimanje berkata... [Reply to comment]

Qaliff dh kuat dh la ni...mula-mula kaki, pastu tangan pulak bagi daddy..nuu...memang manje sungguh Qaliff dgn daddy ni..^^

Vanessa Leah berkata... [Reply to comment]

Hahah.. Thats so cute..

Rozita berkata... [Reply to comment]

main bola takpe..tapi jangan main-main bola...hihi...

Paly berkata... [Reply to comment]

adoii, kuat nye bagi kaki kat dedi ni..hahaha

zalina ahmad berkata... [Reply to comment]

Seronok bila bercerita tentang anak...Hari-hari pasti ada cerita baru,,,,

http://inaainaziran.blogspot.com/

NATDRAH berkata... [Reply to comment]

tak yah main bola...sadis nanti asyik kalah jek :P

Nazz@Purple berkata... [Reply to comment]

pipi dia rase nak cubit2 le..dagu dia mahal tu..semula jadi..tak yah cucuk2..huhuhu..tomey qhaliff

Alyn Adnan berkata... [Reply to comment]

Hehehe tringat time tido gan anak buah .. Dye golek2 pastu parking kaky kt atas bdn alyn .. Sepak la ape la .. Bgun pg tgok da dkt hjung kaky .. Bgun lg tgok da tkeluar dr tmpt tdur .. Mmg xrety dok diam .. Bru pompuan .. Mama dye ckp da bese da tdo je bgun tgh2 mlm kutip bwk pi tmpt tido blek. . Huhhh~ pnjgnyee

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

bila takde respond dia datang dekat tepuk tampar muka kita pulak.. ;) comel je.. tapi perit..

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI