Kena makan kaki Qhaliff !!

 

Terasa sesuatu dok menerjah kat muka aku .. Lembut jer tp bertubi tubi . Aku tangkap , bukak mata .. Kaki Qhaliff !!

Wife bgtau lama dah dia jaga dari tdo dan Qhaliff kejut aku bgn subuh dgn dok pukul aku tp aku tak jaga .. Tu yg 'bagi kaki' tuuu ..

Amboiiiii .. main kaki nampaaakkk ... Tapi dia mmg pantas ngan kaki .. Main bola kah ? Atlit ?? Hurmmm ...

Published with Blogger-droid v2.0.9

10 ulasan:

  1. qhaliff mimpi lwn dgn team singapore kot. he3..

    BalasPadam
  2. Qaliff dh kuat dh la ni...mula-mula kaki, pastu tangan pulak bagi daddy..nuu...memang manje sungguh Qaliff dgn daddy ni..^^

    BalasPadam
  3. main bola takpe..tapi jangan main-main bola...hihi...

    BalasPadam
  4. adoii, kuat nye bagi kaki kat dedi ni..hahaha

    BalasPadam
  5. Seronok bila bercerita tentang anak...Hari-hari pasti ada cerita baru,,,,

    http://inaainaziran.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. tak yah main bola...sadis nanti asyik kalah jek :P

    BalasPadam
  7. pipi dia rase nak cubit2 le..dagu dia mahal tu..semula jadi..tak yah cucuk2..huhuhu..tomey qhaliff

    BalasPadam
  8. Hehehe tringat time tido gan anak buah .. Dye golek2 pastu parking kaky kt atas bdn alyn .. Sepak la ape la .. Bgun pg tgok da dkt hjung kaky .. Bgun lg tgok da tkeluar dr tmpt tdur .. Mmg xrety dok diam .. Bru pompuan .. Mama dye ckp da bese da tdo je bgun tgh2 mlm kutip bwk pi tmpt tido blek. . Huhhh~ pnjgnyee

    BalasPadam
  9. bila takde respond dia datang dekat tepuk tampar muka kita pulak.. ;) comel je.. tapi perit..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009