Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 26 November 2012

Servis Kereta ..

 

Dah terlajak 1 ribu km .. Nasib baik ingat sbb Jumaat ni nak ke Johor pastu ke Pahang seterusnya ke Melaka .. Perghhh .. Jauh perjalanan .. Maka , memerlukan kereta yg berkeadaan tip top .. hehe..

Aku , masih lagi blur dengan demam .. Masih high dgn ubat ubat dokor bg .. Patut tadi bg buku servis , aku bg buku manual kat staff perodua tu .. Nasib baik tak kena gelak guling guling ..

Ni , dok melangut tunggu giliran aku . Kang kul 1 , nak g umah baru bersama maid indon yg disewa utk 4 jam .. Harga ? RM60..  Huhu .. Tak pe la .. Janji rumah siap kemas ..

Wife betul2 kerja keras bab pindah ni sbb aku mmg dah tak larat .. Sengal abis badan badan ni .. Kang malam nak g gym .. Nak kasi peluh balik .. Tapi , mcm tak bermayaaaaaa je lagi .. hurmmm ..

Published with Blogger-droid v2.0.9

5 komen :

AQu Mad berkata... [Reply to comment]

best gak kan hidup cam bro ben.. dapat jenjalan sana sini.. duit pun masyukk.. walaupun tak kaya tapi kesenangan itu ada.. apa guna hidup kaya tapi kesenangan dalam hidup takde..
terbaikk..

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

nk cuti2 m'sia ke?

Raudzah Zahari berkata... [Reply to comment]

Baca article terus teringat kereta dah due for service..thanks for reminder..

abg cik berkata... [Reply to comment]

best la bro , tak terikat dgn sape2, tapi best la no , jadi blogger otai mcm bro , banyak dapat job ...... tu yg best tu bro . One in a million blog ni bro ...

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

walaupun mungkin perbelanjaannya besar tapi puas hati sebab dapat tengok banyak tempat, dapat menambah kenalan dan pengalaman.. ;)

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI