Servis Kereta ..

 

Dah terlajak 1 ribu km .. Nasib baik ingat sbb Jumaat ni nak ke Johor pastu ke Pahang seterusnya ke Melaka .. Perghhh .. Jauh perjalanan .. Maka , memerlukan kereta yg berkeadaan tip top .. hehe..

Aku , masih lagi blur dengan demam .. Masih high dgn ubat ubat dokor bg .. Patut tadi bg buku servis , aku bg buku manual kat staff perodua tu .. Nasib baik tak kena gelak guling guling ..

Ni , dok melangut tunggu giliran aku . Kang kul 1 , nak g umah baru bersama maid indon yg disewa utk 4 jam .. Harga ? RM60..  Huhu .. Tak pe la .. Janji rumah siap kemas ..

Wife betul2 kerja keras bab pindah ni sbb aku mmg dah tak larat .. Sengal abis badan badan ni .. Kang malam nak g gym .. Nak kasi peluh balik .. Tapi , mcm tak bermayaaaaaa je lagi .. hurmmm ..

Published with Blogger-droid v2.0.9

5 ulasan:

  1. best gak kan hidup cam bro ben.. dapat jenjalan sana sini.. duit pun masyukk.. walaupun tak kaya tapi kesenangan itu ada.. apa guna hidup kaya tapi kesenangan dalam hidup takde..
    terbaikk..

    BalasPadam
  2. Baca article terus teringat kereta dah due for service..thanks for reminder..

    BalasPadam
  3. best la bro , tak terikat dgn sape2, tapi best la no , jadi blogger otai mcm bro , banyak dapat job ...... tu yg best tu bro . One in a million blog ni bro ...

    BalasPadam
  4. walaupun mungkin perbelanjaannya besar tapi puas hati sebab dapat tengok banyak tempat, dapat menambah kenalan dan pengalaman.. ;)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009