Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 27 Disember 2012

9 bulan ? Help !!!

Kalau dia sedar dr tdo maka .. siap sedialahhhh utk abiskan tenagaa.. Dah la dok sakit pinggang .. Ni kena perhatikan dia 159% .. Pantang biarkan, tau tau dah dok ketuk tv !!! Remote ??? Redha je laa.

Published with Blogger-droid v2.0.9

11 komen :

baby comel berkata... [Reply to comment]

Pe lagi Qhaliff, buli la daddy tu =) hehehe,

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

ank penyeri hidup..trime jela..hehee..

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

ank penyeri hidup..trime jela..hehee..

ieka farhana berkata... [Reply to comment]

Pilih pilih jangan ta pilih HAHAHAHAHA

careno berkata... [Reply to comment]

tunggu die boleh jln nnti bro... 200% perhatian kat die... ank gua lmbt jalan dulu gua sgt susah hati... mcm2 gua google... ade kwn2 yg kate bertuah sbb ank lmbt jln... now br sedar betapa ebrtuah die lmbt jln... skrg dah xmo pegang ke mana2... jenuh nak kejar...

Ema Rie berkata... [Reply to comment]

memang camtu la budak 9 bulan... nanti tunggu jer dia 2 tahun lagi la... habis dia kemas rumah... :)

Rozita abd rahman berkata... [Reply to comment]

gitu la org ada anak ben... nak anak sangat kan? hihi... hah ambik... hihi...

Riena Haiqal berkata... [Reply to comment]

hahahahahahhaa.. kan dah ada senaman lagi kat rumah... memang semakin meningkat usia mereka ni ada jer keja yang dorang nak buat.. mak ai dah pandai nak order2 makanan ke Qhaliff..

Mira Adzlia berkata... [Reply to comment]

hihihi....qhaliff nakal yer....

Siti Rohaida Yusof berkata... [Reply to comment]

daddy da xpyh la nak gi gym...workout ngan qaliff jer :)

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

tang remote tu yang tak tahan.. ;)
redha jelah.. kalau diambil lagi kuat suara dia..

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI