9 bulan ? Help !!!

Kalau dia sedar dr tdo maka .. siap sedialahhhh utk abiskan tenagaa.. Dah la dok sakit pinggang .. Ni kena perhatikan dia 159% .. Pantang biarkan, tau tau dah dok ketuk tv !!! Remote ??? Redha je laa.

Published with Blogger-droid v2.0.9

11 ulasan:

  1. Pe lagi Qhaliff, buli la daddy tu =) hehehe,

    BalasPadam
  2. ank penyeri hidup..trime jela..hehee..

    BalasPadam
  3. ank penyeri hidup..trime jela..hehee..

    BalasPadam
  4. Pilih pilih jangan ta pilih HAHAHAHAHA

    BalasPadam
  5. tunggu die boleh jln nnti bro... 200% perhatian kat die... ank gua lmbt jalan dulu gua sgt susah hati... mcm2 gua google... ade kwn2 yg kate bertuah sbb ank lmbt jln... now br sedar betapa ebrtuah die lmbt jln... skrg dah xmo pegang ke mana2... jenuh nak kejar...

    BalasPadam
  6. memang camtu la budak 9 bulan... nanti tunggu jer dia 2 tahun lagi la... habis dia kemas rumah... :)

    BalasPadam
  7. gitu la org ada anak ben... nak anak sangat kan? hihi... hah ambik... hihi...

    BalasPadam
  8. hahahahahahhaa.. kan dah ada senaman lagi kat rumah... memang semakin meningkat usia mereka ni ada jer keja yang dorang nak buat.. mak ai dah pandai nak order2 makanan ke Qhaliff..

    BalasPadam
  9. hihihi....qhaliff nakal yer....

    BalasPadam
  10. daddy da xpyh la nak gi gym...workout ngan qaliff jer :)

    BalasPadam
  11. tang remote tu yang tak tahan.. ;)
    redha jelah.. kalau diambil lagi kuat suara dia..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.