Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 14 Disember 2012

Antara sebab aku tak boleh bela kucing !

 

Ada harapan ikut perangai aku dulu .. Aku dulu , suka gigit ekor harimau ngan ekor singa .. Sebab tu wife tak nak bela kucing sbb nanti Qhaliff gigit mak dia lak ..

Sat , apa kaitan ??????

8 komen :

abg cik berkata... [Reply to comment]

gigit ekor kucing la bro , wat pa gigit mak dia , nak pengsan lagi ka bro ?

KY berkata... [Reply to comment]

hehehe..ini ada sikap geram ni..ganas2 hihi

Ummi Syafiq berkata... [Reply to comment]

uish ganas Qhaliff.klu ada kucing habis dia tarik ekor agaknya.puas dia kejar.hihi

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

assalam, tak payah la bela kucing klu mcm tu....Qhalif-Qhalif.

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Eloklah tak bela kucing kalau ada baby dalam rumah.Tunggu Qhaliff besar sikit.Kalau takut dia gigit kucing tu, siman je kucing tu dalam akuarium. :D

p/s : Qhaliff ni budak bijak.

Eedi Aziz berkata... [Reply to comment]

salam ukhwah bro...hope bleh bg tnjk ajarla dlm dunia yg masih bru ni...comell bby...

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

dapt bygkan mcm ne kucing ngn qhaliff berckrn..ahha..qhaliff gigit ekor..kucg mengiau n ckr qhaliff..pstu hbis bulu tercbut..haha

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

elok jugak tak bela haiwan sementara anak masih kecil.. kalau bela jugak nanti abg Ben pening nak jaga yang mana satu dulu.. kihkihkih..

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI