Antara sebab aku tak boleh bela kucing !

 

Ada harapan ikut perangai aku dulu .. Aku dulu , suka gigit ekor harimau ngan ekor singa .. Sebab tu wife tak nak bela kucing sbb nanti Qhaliff gigit mak dia lak ..

Sat , apa kaitan ??????

8 ulasan:

  1. gigit ekor kucing la bro , wat pa gigit mak dia , nak pengsan lagi ka bro ?

    BalasPadam
  2. hehehe..ini ada sikap geram ni..ganas2 hihi

    BalasPadam
  3. uish ganas Qhaliff.klu ada kucing habis dia tarik ekor agaknya.puas dia kejar.hihi

    BalasPadam
  4. assalam, tak payah la bela kucing klu mcm tu....Qhalif-Qhalif.

    BalasPadam
  5. Eloklah tak bela kucing kalau ada baby dalam rumah.Tunggu Qhaliff besar sikit.Kalau takut dia gigit kucing tu, siman je kucing tu dalam akuarium. :D

    p/s : Qhaliff ni budak bijak.

    BalasPadam
  6. salam ukhwah bro...hope bleh bg tnjk ajarla dlm dunia yg masih bru ni...comell bby...

    BalasPadam
  7. dapt bygkan mcm ne kucing ngn qhaliff berckrn..ahha..qhaliff gigit ekor..kucg mengiau n ckr qhaliff..pstu hbis bulu tercbut..haha

    BalasPadam
  8. elok jugak tak bela haiwan sementara anak masih kecil.. kalau bela jugak nanti abg Ben pening nak jaga yang mana satu dulu.. kihkihkih..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.