Bila Qhaliff skodeng tisu !

 

Dah jadi pengemas rumah dah budak ni !! Adehh .. Pantang dapat merangkak ..

Usha baekkk punyaa.. Pastikan daddy tak letak perangkap tikus kat situ untuk kenakan dia ..

Line clear ! Ayuh.. gerak skang ..

Yearghhh … pantas ! Pantas !

“ Dapattt !! Mana dia lubang kotak tisu nehhh .. Ari tu ada .. Ni mesti daddy dah salutip nihh “.

Pusing-pusingkan dia .. Mesti jumpa punya laah ..

Kata dah !! Jumpaaaa akhirnya ..

Kikiki .. Daddy .. masa untuk mengemas !

Grrr .. Daddy mampu usha jer .. Teringat kata seseorang .. Baby time ni la nak explore ! Perghh.. Daddy pon nak explore kesabarannya ..

Sabau je laaaa .. Ahaa.. Abaikan latar belakang sebab skang dok merempat .. Hahaha ..

19 ulasan:

  1. hahaha baik punya timeline gmbr tuh..
    gud exploration!!

    BalasPadam
  2. amek haa, qhaliff dok main tisu.. hehe

    BalasPadam
  3. betul tu En Ben, let them explore. Satgi u both boleh join explore race together.

    BalasPadam
  4. ok..qhaliff mula nk "bersihkan" rumh..hehee

    BalasPadam
  5. Apa kelas sepahkan tisu je.. tahap kesabaran ayah x teruji lagi.. bagiler yg lebih mencabar.. boy mesti ada self confiden.. makan nestum sendiri.. br ada klas ayah mop lantai dan selalu mandikan qaliff...

    BalasPadam
  6. Nanti tolong 'kemas' rumah pakcik mat pulak ok. (^___*) ...Qhaliff buat, tetap nampak comel..

    BalasPadam
  7. Mula mula tisu ye qhaliff lepas ni lain pulak.. Jom ajak daddy mengemass :)

    BalasPadam
  8. assalam, alamak Qhaliff...habislah tisu mama.

    BalasPadam
  9. Kayalah tokey tisu pasni...hehe

    BalasPadam
  10. err....takpela..nak beli buku biografi Rasulullah lagi bagus

    BalasPadam
  11. haiya..slh komen ke..hihihi~ sorry ye qhalif.memey comey.. ;)

    BalasPadam
  12. 'merempat' demi sesuatu yg lebih baik = ok jerr.. ;)

    BalasPadam
  13. orang kata kalau baby nerangkak kat atas lantai bleh hitam lutut die. jadi lebam2.. emm better letak carpet la or toto... t x chomel dah lutut qhalif lebam2..

    BalasPadam
  14. heheheheh daddy masa utk mengemas dah sekarang ni.. dah banyak dah tugas daddy lagi sekarang.. heheheheheh

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI