Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 11 Disember 2012

Bila Qhaliff skodeng tisu !

 

Dah jadi pengemas rumah dah budak ni !! Adehh .. Pantang dapat merangkak ..

Usha baekkk punyaa.. Pastikan daddy tak letak perangkap tikus kat situ untuk kenakan dia ..

Line clear ! Ayuh.. gerak skang ..

Yearghhh … pantas ! Pantas !

“ Dapattt !! Mana dia lubang kotak tisu nehhh .. Ari tu ada .. Ni mesti daddy dah salutip nihh “.

Pusing-pusingkan dia .. Mesti jumpa punya laah ..

Kata dah !! Jumpaaaa akhirnya ..

Kikiki .. Daddy .. masa untuk mengemas !

Grrr .. Daddy mampu usha jer .. Teringat kata seseorang .. Baby time ni la nak explore ! Perghh.. Daddy pon nak explore kesabarannya ..

Sabau je laaaa .. Ahaa.. Abaikan latar belakang sebab skang dok merempat .. Hahaha ..

19 komen :

itu Akhil berkata... [Reply to comment]

hahaha baik punya timeline gmbr tuh..
gud exploration!!

Aslvie Adam berkata... [Reply to comment]

Haha..cute jew

^^eKaTiKaH^^ berkata... [Reply to comment]

amek haa, qhaliff dok main tisu.. hehe

Nastyna berkata... [Reply to comment]

betul tu En Ben, let them explore. Satgi u both boleh join explore race together.

sAkuRa rOckerS berkata... [Reply to comment]

ok..qhaliff mula nk "bersihkan" rumh..hehee

Arus KeHiduPan berkata... [Reply to comment]

=)

Arus KeHiduPan berkata... [Reply to comment]

=)

Arus KeHiduPan berkata... [Reply to comment]

=)

aimaniman berkata... [Reply to comment]

Apa kelas sepahkan tisu je.. tahap kesabaran ayah x teruji lagi.. bagiler yg lebih mencabar.. boy mesti ada self confiden.. makan nestum sendiri.. br ada klas ayah mop lantai dan selalu mandikan qaliff...

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Nanti tolong 'kemas' rumah pakcik mat pulak ok. (^___*) ...Qhaliff buat, tetap nampak comel..

Syah Sheera berkata... [Reply to comment]

Mula mula tisu ye qhaliff lepas ni lain pulak.. Jom ajak daddy mengemass :)

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

assalam, alamak Qhaliff...habislah tisu mama.

UmmiAbi berkata... [Reply to comment]

Kayalah tokey tisu pasni...hehe

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail berkata... [Reply to comment]

err....takpela..nak beli buku biografi Rasulullah lagi bagus

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail berkata... [Reply to comment]

haiya..slh komen ke..hihihi~ sorry ye qhalif.memey comey.. ;)

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

'merempat' demi sesuatu yg lebih baik = ok jerr.. ;)

syirah_8920 berkata... [Reply to comment]

orang kata kalau baby nerangkak kat atas lantai bleh hitam lutut die. jadi lebam2.. emm better letak carpet la or toto... t x chomel dah lutut qhalif lebam2..

Riena Haiqal berkata... [Reply to comment]

heheheheh daddy masa utk mengemas dah sekarang ni.. dah banyak dah tugas daddy lagi sekarang.. heheheheheh

therylisa nurul ain berkata... [Reply to comment]

qhaliff tengah activ ^_^

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI