Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 11 Disember 2012

Buku Biografi Rosmah Mansor

 

Biografi Rosmah Mansor

Sultan Pahang Sultan Ahmad Shah serta Sultanah Kalsom berkenan memperkenalkan buku Biografi Rosmah Mansor yang mengandungi 164 muka surat hari ini. - Foto Bernama

 

Gulp .. Waduhhhh …. Mesti ramai giler beli ni .. Agaknya sampai berapa kali nak kena ulang cetak eh ? Perghh.. Ni kena amik peluang jual online ni .. Mesti dapat keuntungan yang berlipat kali ganda..

Disebabkan laku sangat , aku takut tak terlayan lak permintaan maka aku rasa baik aku jual kain batik je la .. Rasanya tak tinggi permintaan dan aku pon leh je tunaikan segala order dengan tenang .. kan kan ?

Ok ok … Biarkan dia dengan labunya.. Ada sapa nak order durian crepe tak ? Aku tak jual.. hehe .. Aku ingat artis je syok sendiri ..

10 komen :

baby comel berkata... [Reply to comment]

Lalalalala... Abg ben :)

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

popular betul durian crepe skang kan? hmm..

nanieybarnieylurviey berkata... [Reply to comment]

haha.. hangat mcm pisang goreng panaskah??

aawifeyaaamummy berkata... [Reply to comment]

syok sendiri ni penyakit menular. takde vaksin.

Cheida_Mymee berkata... [Reply to comment]

ngeh ngeh ngehhh ngehhh :P
nak komen... x payah lahh
nakk jugakk!!!! iskkhhh jgnlh
hahahaha.. confirm masok book of record hasil jualan tertinggi

Riena Haiqal berkata... [Reply to comment]

hahaahahaha. laku ni kalau jual kan..
ingatkan abg ben ada jual durian crepe tadi.. hahahaha.. nasib baik tak jual sebab saya pun tak pandai makan

Norasiah Nasir berkata... [Reply to comment]

erm... nampaknyer permintaan terhadap durian crepe lebih tinggi lebih memberansangkan..

sedap rasa durian crepe..terasa syok sendiri bila makanya...



:P

careno berkata... [Reply to comment]

Dah nak terjerumus dlm unsur politik ni... opsss...

AyueJean berkata... [Reply to comment]

Jeng jeng jeng....
164 mukasurat = RM150....
Mahal tu rege sehelai mukasurat...
Heheheheheh..... Ayat last tu memang perghhhhhh...

Miz Elle berkata... [Reply to comment]

Hehehehehee... saya tergelak besar baca komen Ben yang part lasssssstt sekali tu.. wakakaka! memula baca, *GULP* alamak, baik nyer Ben, ala-ala join geng yang kat PWTC baru-baru ni... tapi lastly.. keh keh Very the PRO brother.. very the pro!!

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI