Buku Biografi Rosmah Mansor

 

Biografi Rosmah Mansor

Sultan Pahang Sultan Ahmad Shah serta Sultanah Kalsom berkenan memperkenalkan buku Biografi Rosmah Mansor yang mengandungi 164 muka surat hari ini. - Foto Bernama

 

Gulp .. Waduhhhh …. Mesti ramai giler beli ni .. Agaknya sampai berapa kali nak kena ulang cetak eh ? Perghh.. Ni kena amik peluang jual online ni .. Mesti dapat keuntungan yang berlipat kali ganda..

Disebabkan laku sangat , aku takut tak terlayan lak permintaan maka aku rasa baik aku jual kain batik je la .. Rasanya tak tinggi permintaan dan aku pon leh je tunaikan segala order dengan tenang .. kan kan ?

Ok ok … Biarkan dia dengan labunya.. Ada sapa nak order durian crepe tak ? Aku tak jual.. hehe .. Aku ingat artis je syok sendiri ..

10 ulasan:

  1. popular betul durian crepe skang kan? hmm..

    BalasPadam
  2. haha.. hangat mcm pisang goreng panaskah??

    BalasPadam
  3. syok sendiri ni penyakit menular. takde vaksin.

    BalasPadam
  4. ngeh ngeh ngehhh ngehhh :P
    nak komen... x payah lahh
    nakk jugakk!!!! iskkhhh jgnlh
    hahahaha.. confirm masok book of record hasil jualan tertinggi

    BalasPadam
  5. hahaahahaha. laku ni kalau jual kan..
    ingatkan abg ben ada jual durian crepe tadi.. hahahaha.. nasib baik tak jual sebab saya pun tak pandai makan

    BalasPadam
  6. erm... nampaknyer permintaan terhadap durian crepe lebih tinggi lebih memberansangkan..

    sedap rasa durian crepe..terasa syok sendiri bila makanya...



    :P

    BalasPadam
  7. Dah nak terjerumus dlm unsur politik ni... opsss...

    BalasPadam
  8. Jeng jeng jeng....
    164 mukasurat = RM150....
    Mahal tu rege sehelai mukasurat...
    Heheheheheh..... Ayat last tu memang perghhhhhh...

    BalasPadam
  9. Hehehehehee... saya tergelak besar baca komen Ben yang part lasssssstt sekali tu.. wakakaka! memula baca, *GULP* alamak, baik nyer Ben, ala-ala join geng yang kat PWTC baru-baru ni... tapi lastly.. keh keh Very the PRO brother.. very the pro!!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.