Dia dah mula tunjuk belang !

 

 

Haih … Dia dah mulaaa … Skang dah boleh berdiri bila dapat tempat berpaut.. Beria bersungguh nak berjalan ..

Kalau dapat berdiri tu , senyum riang laaa muka diaaa .. Nampak gusi tu haaaa .. Nasib baik comey cam bapak dia .. Kalau comel cam ‘dia’ .. haaa.. apa cer ??

Skang ni , mmg tak leh biarkan dia sorang sorang .. Abis satu dunia dia pusing  n gigit ! Memang cukup merbahaya wooo …

Dan aku , mula tak cukup tidor !!

8 ulasan:

  1. kalau dah pandai gini baik xpyh letak dlm baby seat lagi...tp pun susah jgk

    saya pun pernah 2 kali kena..tgh drive tetiba baby dah tergolek kat bawah seat..kalau jln biasa ok lagi leh berhenti ni kat tgh highway..huhu.. fobia

    BalasPadam
  2. hihi..mmg cumil..mcm bapak dier *mata ke ats tgn d bahu*..hihi

    BalasPadam
  3. lepas ni daddy boleh kurus secara semulajadi... tak yah nak diet sangat hehehe... Go Qhalif go....

    BalasPadam
  4. anak buah saya pon sama. dah tutop pandai tukar channel astro wpun tanpa remote. hehe~

    BalasPadam
  5. ank gua dulu ok jer dok dlm car seat... dah makin lasak die takmo dah... ada skali tu msa tgh drive berdua dgn dia boleh plak die lorotkan abdan die ke bawah sebab nak turun dr car seat tu... tersangkut kat leher... galabah gua berhenti tepi jln... hati2 yer...

    BalasPadam
  6. hahahahahahaha. dah nak dapat kaki la Qhaliff.. tak lama lagi habis la keta daddy dia p round...

    BalasPadam
  7. orang baru nak dapat kaki... jenuh la nak kejar lepas ni...xpayah p gim lagi dah...hehe

    BalasPadam
  8. oih buasnya kau qhalif,
    msti tiru bapak masa kecik eh ;)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.