Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 1 Januari 2012

Blogger gila tarian tiang ! Happy Birthday !

Kantoi lagi !! Asal berhenti kat RNR , confirm cari tiang ! Muhahah.. tak la, saja je ... Tgk sawah bendang , sejuk mata ..


Masih lagi di Kedah aku .. entah kul berapa sampai Putrajaya pon tak tau .. Huhu ..


Singgah Sg.Petani sat .. Member wife ajak makan kat rumah dia .. siap ada kek harijadi lagi... Muhahah..


Tq Meni n family atas layanan istimewa ..


Published with Blogger-droid v2.0.2

Jadual persekolahan 2012

 

Muhahah .. Jadual persekolahan eh ?

image

Ingat lagi zaman persekolahan .. Dari sekolah rendah sampai menengah , aku tak pernah berminat nak hafal jadual kelas .. Setiap hari dok tanya kawan , ‘ jap lagi subjek apa ? “ .. Yang aku hafal , satu jer.. Masa PJ (Pendidikan Jasmani ) , sbb kena pakai baju sukan !

Yang pasti , buku teks dan latihan .. mmg aku senantiasa dalam beg 24 jam !  Beg aku serupa macam nak balik kg setiap hari ! Tu belum lagi kalau ada latihan bolasepak atau latihan sukan .. Haa.. Sampai dua beg wooo .. Hahaha ..

Bila tengok kawan kawan aku .. Beg diorang nipis jer .. Mak aih… Aku pelik siut .. Bila tanya , rupanya aku yg terlebih rajin ! Heheh.. tapi tak pe .. Aku mmg suka usung beg hingga sekarang ! Ke mana mana pasti nak ada beg …

Pasni usung beg baby lak.. muhahaha …

Azam tiap tiap tahun ..

 

image

 

" Apa azam tahun baru kau ? "

"Aku nak kurangkan buat dosa tahun ni.. "

" Wah.. bagus la.. So jadi tak malam ni g lepak kat Dataran ? Awek confirm ramai ni ! "

" Eh , mestilah ! Bukan senang nak cuci mata time ni.. Masa ni la leh ngorat awek.. Menda free beb ! Jom jom .. "

" Aik.. tadi azam nak kurang buat dosa ? Ni baru masuk tahun baru , ko dah niat gitu ? "

" Tak per.. tahun depan leh ulang azam aku tahun ni .. heheeh "


" Macam ni punya orang pon ada ! "

“ Ada.. ramai… heheh .. “

Apa yang mereka buat sebelum Tahun Baru ??

 

Segmen pertama yang aku buat tengah malam semalam .. Hehe.. Sambungan dari  Hari ini dalam sejarah aku dan mereka ! 2011-2012.

 

Semoga mendapat manfaat dari mereka …

 

Terima kasih …

     

Jom sertai social network untuk blogger

 

Anda semua dah dengar pasal sociologger? socioblogger merupakan satu satunya social network yang dibina khas untuk blogger2 seperti korang. fungsi dia macam facebook . Baru lagi site ni. Dengar cite orang kita yang buat.

“ Socioblogger is a new social network that create for bloggers all around the world. Meet your bloggers friends and create your own group. The service that we are offer is absolutely free and just for you. Feel free to add your network and increase your readers. Invite more members to make it more interesting. Join Now and get more readers. “

Tunggu apa lagi. Jom http://www.socioblogger.com/ ..Jangan lupa sertai forum blogger .. Klik SINI

Hari ini dalam sejarah aku dan mereka ! 2011-2012

 

Yup , segmen aku yang pertama dan pembuka tirai tahun ini .. Harapnya tahun ni akan memberi aku idea idea yang lebih mencabar untuk membikin segmen yang mencabar minda para blogger ..

Jadi untuk segmen yang pertama ni , agak santai .. Nak tau apa rakan rakan blogger kita buat menjelang detik 2012 dan apakah yang mereka buat sejurus masuknya tahun baru 2012 .. Haaa… Menarik kan ?

Jom kita layan sorang sorang punya blog ..

 

  1. http://mieraluve.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2011-sebelum-dan-selepas.html

  2. http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/12/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

  3. http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2011-sebelum-dan-selepas.html

  4. http://oshynalyani.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012.html

  5. http://ridzuangjanz.blogspot.com/2011/12/segmen-2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

  6. http://lobaksusue.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

  7. http://deenazmee.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

Kumpulan 2

Baki .. esok lak eh …

Laporan prestasi sepanjang tahun 2011

 

image

Jumlah pengunjung blog BENASHAARI.COM sepanjang 2010 yang bermula pada APRIL 2010 hingga DISEMBER 2010 ..

 

image

Hurm…. belum cukup memberansangkan … Ini untuk sepanjang tahun 2011 pulak .. Memang mencabar dunia blog ni lebih lagi aku ini bukannya selebriti atau punya rupa.. Blog aku cuma blog personal dan tiada langsung tarikan yang membolehkan mereka untuk singgah tetapi aku berjaya membuat mereka hadir juga ..

Kerja keras amatlah diperlukan lagi untuk tahun depan.. eh .. tahun ini ! Perlu lebih 3 juta untuk tahun ini ! Itulah sasaran aku ! InsyaAllah ! Apatah lagi aku sudah bergelar blogger sepenuh masa ! Dan aku akan punya dua blog aktif sepenuhnya nanti.. hehe ..

Buat semua sahabat blogger , rakan pembaca .. terima kasih atas segala penghormatan yang korang berikan pada blog aku ! Aku tak tau bagaimana nak membalasnya ! Anda Terbaik !! Ado malam !! Eh.. tu osbon punya ! Teruskan bersantai bersama Ben AShaari !

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI