Bila g gym bawak anak !

9:51 PTG
Ni baru anak buah yg menjerit nak ikut aku gym !! Bukan yg laki je menjerit berguling guling , yg perempuan pon sama !! Adeh.. anak aku se...

Kuasa blogger !

8:00 PTG
  Sebagai seorang blogger , kita kena bijak menggunakan blog untuk menyampaikan pendapat kita dengan logik dan berfakta ! Perlu ada bukt...

3 permintaan wahai jin !

12:30 PTG
  Aladdin .. Korang tengok cerita tu kan ? Mesti tau jalan cerita tu camana … Dan kita rasa cam best je kalau jumpa lampu ajaib tu dan bol...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.