Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 27 Januari 2012

Nak tgk model cantik main tepi pantai ?

" Bro,aku dapat Movie Clip dari Megazine(18).Semua Model cantik dan bermain di tepi pantai.Kalau nak tengok SMS ON INDA hantar ke xxxxx ".


Sms yg aku dapat .. Hampeh tak ?? Apa diorang ingat lelaki skg ni kemaruk nk tgk perempuan seksi main tepi pantai ke ??? Aiyoyoo..  tolonglaaaa ..


Ada ke lelaki yg reply tu ? Hahaha .. Zaman ni nk tgk perempuan seksi mudah je .. Langkah keluar je dr rumah ... Confirm nampakkk atau kat FB pon bykkan ? Kat blog ada tak ? Hehe. Tak yh send sms kan ? Heh ..


Macam macamm ..


Published with Blogger-droid v2.0.4

5 blog baru pilihan ..

 

5 blog baru lagi yang dipilih di secara rawak .. Selamat berkenalan

simple,happy go lucky..

Blogger (Blogspot) - aku-dan-muzik

 

hi.. my goodness.. my blog is my world..enjoy blogging since august 2008..n this is my 4th blog..hahaha..dnt panic..my old blog is my old stories..so..forget bout the past..past is past..let it be..this is me now..enjoy blogging with new world..new environment..new soul.. enjoy reading n commenting.. u may leave if u dont like it.. thank you..=) get knowing me thru my writing.. n do follow me..ok?chill =) muahhxx..

nadia eshak

 

I'm CikNa and I’m a chocolate addicted. Huhu.. Just nak apply & share minat sy dgn semua. Thus, kpd buddyz yg berminat dgn handmade coklat sy bleh email to coklatheaven@gmail.com atau inbox sy di www.facebook.com/chic.na. TQ all.. ^_^

CikNa's Coklat Heaven

 

dO all things wif lOves & prays

Cinta KrystaL

 

SeMpOi vs SlUmBeR

:: soul impression by faeza ::

 

Terima kasih .

Akhirnya , berenti kerja ..

Akhirnya , seorang kawan aku berenti keja dan majukan bisnisnya yg dia buat sejak dulu tp secara kecilan ..  Dia ni mmg dr dulu kaki bisnis cuma lom berani nak buat full time .. Dan dia buat satu keputusan yg cukup berani .. hehe..


Bukan kedai dalam gambar tuu laa .. Kedai ni dulu tak popular , tp skg hari hari ramai org dtg makan ..


Kesimpulan , nak berniaga memerlukan kesabaran dan kebijaksanaan dan paling penting berani dlm mengambil keputusan .. Persoalannya , berapa ramai yg berani ?


Sama gak ngan buat blog ..  ;)


Published with Blogger-droid v2.0.4

Janganlah aniaya manusia lain untuk cepat kaya ..

 

image

Dari Kosmo Online . Gambar kat atas menunjukkan ada manusia yang sanggup mencari rezeki di atas ‘penderitaan’ orang lain ! Kenapa aku kata derita ? Ada ke patut ditaburnya paku atas jalanraya  .. Pasti korang tau la apa akan jadi kan ? Pastu harga yg dikenakan adalah 2 kali ganda dari biasa ! Tak ke menderita nak membayarnya ??

Tu kat Jakarta , Indonesia  tuu .. Haa.. Korang tau la pendapatan mereka kat sana tu berapa laaa sangat kan ? Bukan ramai yang mewah pon .. Tapi bila jadi gini , sapa tak sakit hati kan ?

"Kalau si penjahat ini dapat saya tangkap, saya akan pastikan seluruh tubuhnya ditusuk paku," kata seorang pemilik teksi motosikal.

Hehehe .. Tau berapa  pendapatan mereka yang melakukan kerja ni ?? Pendapatan harian mereka  sekitar AS$22 (RM66.90), amat lumayan di Indonesia kerana hampir separuh daripada 240 juta rakyatnya bergaji kurang AS$2 (RM6) sehari.

Amacam ? Keji tak ? Ni cari rezeki atau nak cepat kaya ?? Kat Malaysia pon ramai wooo .. Jangan tak tauu.. Haa.. Bukak bukak mata skit yer sebelum terkena ..

 

IKLAN

promopb

Lanjut di http://muniiera.com/

Sebab dah berumahtangga , tolak aksi ranjang, berkemban ..

 

Hurmm.. Suaminya kata tak boleh terima tawaran berlakon jika  ada adegan berkemban , atau gomol gomol atas katil eh ? Aksi ranjang la tuu.. Aiyo ..

Alasannya ialah sebab dah berumahtangga .. Aku mampu senyum .. Aku tau dia beragama Islam .. Suaminya pon begitu .. Tapi kenapa alasan sbb dah berumahtangga untuk menolak watak watak sebegitu rupa ? Kalau tak berumahtangga lagi , boleh la yer ?

Hurm .. ISLAM apa ceritanya lak ? Tak nak guna hukum agama ke ? Aiyo.. Suami ??? Apakah peranan anda ? Takkan nak share dengan lelaki lain ? Mahal tu hantaran ! Bukan singgit dua pon .. Kalau singgit dua pon , still maruah isteri tuuu.. Maruah suami gak tuuu..

Takkan tunggu tua atau g haji baru nak cerita pasal agama ? Atau tunggu nak eksiden atau penyakit singgah lalu nak terasa menyesal dan insaf .. Tu pon kalau sempat kan ? Kalau tak ? Sedekahkan Al-Fatihah je la yer .. Tu pon entah ikhlas ke tak … Wallahu’alam ..

Wahai LELAKI .. Jika anda sayangkan dan cintakan  pasangan anda , jagalah maruahnya .. Buktikan kasiha sayang anda dengan menitikberatkan soal akhirat juga .. Segala atas dunia ini cuma seketika ..

 

 

Iklan : Dapatkan pelbagai produk kecantikan dan kesihatan yang kami tawarkan kepada anda dengan harga yang lebih murah dan berpatutan. ProdukVCO Catalyst, Collagen Catalyst, Miracle Tab (TAB EX, EX UPC, TAB XY, Tab Soap, HD Essence), Pure Collagen Dust, Beulisse, Glutacol dan banyak lagi..

Qma eShop : www.qmaeshop.com |www.qesahqasehqmaridh.com

Blogger kalau masyuk , boleh la buat gini !

Apa yg kita tulis , kita bertanggungjawab sepenuhnya ! Samada kononnya kita cuma copy paste atau bg kredit , kita tetap kena bertanggungjawab ..


Sebelum update , fikir masak masak .. Jangan berani sebarangan kalau takde bukti kukuh .. Cakap lisan  , takdw ertinya ..


Sama gak bab komen .. Ada yg blogger yg kononnya berani lepaskan komen komen yg mengundang kontroversi atau bleh membuatkan provokasi .. Memang benar suara pembaca tapi sapa nak tanggung dosa bila berlaku caci maki ? Sedangkan empunya blog boleh mengelakkannya dari berlaku .. Jangan kata la kita tu kononnya blogger open minded padahal ada sbb peribadi kan ?


Pandai buat , pandai tanggung .. Berani biar bertempat ..


Published with Blogger-droid v2.0.4
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI