Apa pendapat korang ?

10:00 PTG
    Lagu buat Ibu nyanyian An-Nur , hasil karya Ary Ariasputera ni masih baru di Youtube.  Sedap gak suara dia .. Lagu ? Bagi aku ...

Pengaruh filem !!

5:48 PTG
Haih ... Geram tengok badan si The Rock dlm The Mystrious Island yg aku tengok tghari tadi kat Alamanda.. Badan dia bukan badan bodybuilde...

Produk anti penuaan ..

4:43 PTG
  Cellular Rejuvenation Serum   Berasaskan teknologi yang paling canggih, LUMINESCE™ cellular rejuvenation serum telah membuat...

Bila dah jadi ayah ..

2:12 PG
    Tadi g Alamanda Putrajaya .. Lama dah nak beli kasut untuk g outstation atau g events .. Kasut yang ada tu , aku dah bantai g gym....

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.