Apa pendapat korang ?

10:00 PTG
    Lagu buat Ibu nyanyian An-Nur , hasil karya Ary Ariasputera ni masih baru di Youtube.  Sedap gak suara dia .. Lagu ? Bagi aku ...

Pengaruh filem !!

5:48 PTG
Haih ... Geram tengok badan si The Rock dlm The Mystrious Island yg aku tengok tghari tadi kat Alamanda.. Badan dia bukan badan bodybuilde...

Produk anti penuaan ..

4:43 PTG
  Cellular Rejuvenation Serum   Berasaskan teknologi yang paling canggih, LUMINESCE™ cellular rejuvenation serum telah membuat...

Bila dah jadi ayah ..

2:12 PG
    Tadi g Alamanda Putrajaya .. Lama dah nak beli kasut untuk g outstation atau g events .. Kasut yang ada tu , aku dah bantai g gym....

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI