Tak sangka diterima lak !

11:59 PTG
  Saja try test masuk pertandingan fotografi kategori mobile guna htc aku yang biasa tu je .. Tak payah nak edit dalam photoshop pon.. Cro...

Drama : Aku , dia dan FB

10:32 PTG
  Drama yang ditayangkan di TV9 yg bertajuk AKU , DIA dan FB ni memang banyak mendedahkan kisah sebenar dunia maya sekarang ni .. Hahaha …...

Hobi aku ..

11:21 PG
  Mengumpul tu tak la tapi kalau g shopping mall tu , bila lalu depan butik jam , confirm aku akan terbrek sekejap .. Rasa kagum bila teng...

Fobia !

2:29 PG
Aku cukup tak suka kalau ada sms masuk memalam buta .. Lebih lagi kalau dr adik beradik .. haih .. Korang faham kan maksud aku .. Aku rasa...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.