Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 25 Februari 2012

Tutti Frutti , Putrajaya .









Terletak di Persint Diplomatik , TF atau Tutti Frutti  ini senantiasa didatangi peminat peminat frozen yogurt ..

Mahal ? Sesekali bersantai bersama yg tersayang atau kawan kawan , apa salahnya kan ?

Published with Blogger-droid v2.0.4

10 blog baru pilihan ..

 

Yeah .. lagi 10 buah blog aku perkenalkan pada korang malam ni .. hehe .. yang tak de , maaf la yer ..

 

im fara... simple person... happy-go-lucky...

:: Dream Awake ::

 

I write entirely to find out what I'm thinking, what I'm looking at, what I see and what it means. What I want and what I feels ^_^

::LOve,PeacE,Respect::.

 

arrogant.unreliable.dishonesty.temperamental.rudeness.

sukabunny

 

urmm,hye...nice to know and have fun menggodam blog sy...hehehe...

$eG@l@nY@ b3rMuL@...

 

nurul farhana zainol,, nana,nurul or any nme ue oll like,, huhu;

Farhana's Heart

 

urmm,hye...nice to know and have fun menggodam blog sy...hehehe...

$eG@l@nY@ b3rMuL@...

 

nurul faiqah binti mohd fadzli . pggl eqa jeeee . mempunyai aset dua biji pipi yang berbentuk PAU !! bulat tapi comel. tolong lah percaya ヅ

PERFECT TWO (◕‿◕✿)

 

Seorang anak, pelajar dan kekasih yang dah tak sabar mahu menempuhi alam pekerjaan..dan juga tak sabar mahu mendirikan masjid!

MK Kimi's Blog

 

i am a normal girl.im not that strong n im not that weak.!my heart and soul belong to Him.

frame.kehidupan

 

saya SHAHIDAH FARHANAH BT MUSTAFFA. . anak kelahiran tahun ayam iaitu 1993. . anak jati TERENGGANU. .sekarang bermusafir di KPM INDERA MAHKOTA,kuantan. . saya hanya insan biasa . belajar di dunia utk bekalan akhirat. .salam sayang

GADISSEMASAvsPENGLIPURLARA

 

Terima kasih.. Nak g makan frutti tutti lagi malam ni .. hehe .. jom jom ..

Projek TOSHIBA - INTEL #4

Challenge #1 .. Lawan ping pong woo .. hahaha .. ni shooting untuk ?? Nanti cerita ..


Published with Blogger-droid v2.0.4

Projek TOSHIBA - INTEL : Bila lelaki di make up ..

Hari ni dlm sejarah .. Aku diminta kenakan mekap .. Ingat nak suruh dia buatkan mekap ala ala mata bulat gitu .. huhu ..


Published with Blogger-droid v2.0.4

Projek bermula .. INTEL - TOSHIBA ULTRABOOK

Gambar pertama .. taukah anda , aku nak cari jln ni smlm skit punya lama ..berjam nak jumpa ! Rupanya tak sampai pon 10 minit dr rumah aku .. haih .. GATE A COUNTRY HEIGHTS ..


Sabar je wife follow aku .. Tq sayang ..


Gambar 2 - Orang kedua sampai .. tak pasti sapa. Semua yg terlibat diminta tunggu dpn guard house .

.


Gambar 3 - Blogger Denaihati  sampai .. tu lampu kereta dia , belakang aku .. Jam 641 pagi .. ahaks..


Gambar 4 - oh .. aku bukan yg terawal .. tp antara yg terakhir .. haha .. dan gambar ke 2 , takde kene mengena pon  ..


Gambar 5 - makan pagi .. makan bihun je .. Pening pala woo.. demam satu hal lagi ..


Sambung lg pasni ..


Published with Blogger-droid v2.0.4
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI