Tak kesian ke ?

9:38 PTG
  Gambar Hiasan Baru-baru ni aku ternampak kat wall salah seorang kawan di FB yg mana keretanya dipecahkan di bahagian cermin dan lapt...

5 blog baru malam ini ..

9:01 PTG
  Setiap hari , ada saja blog blog baru eh ? Menarik sekali.. Berblog dengan happy eh .. Jom tengok blog blog baru ni ..   You can cal...

Superb wife !

12:44 PG
Alhamdulillah .. syukur pd Allah kerana telah mengurniakan pd aku seorg isteri yg cukup sempurna , bg aku ! Hurm .. semoga bakal junior ja...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009