10 blog baru hari ini ..

11:00 PTG
  Time cuti sekolah ni , aku rasa bilangan blogger bertambah. Kebanyakkan aku rasa pelajar sekolah. Bagus la gitu kan .. Abiskan masa deng...

Cinta Vanilla Cokelat

10:20 PTG
Ohh .. sweet giler merekaa.. Maunya tak sweet .. Rumah , bapak bg .. Duit mkn , bpk tanggung lagi .. Lapar , balik umah mak .. Kereta , mi...

Bayangkan eh !

8:00 PTG
  Bayangkan eh .. Skang ni aku di bilik tidur utama yg terletak di tingkat atas rumah aku ni . Baru lepas makan nasi ayam dua bungkus . Ki...

Dah terbiasa !

1:45 PTG
  Dah terbiasa guna skrin touch , bila nak taip sms guna hp biasa gini , mmg tensen ! Apatah lagi bila ada perkataan yg tersalah eja .. ...

Apam polka dot saya !

10:00 PG
  Apam polka dot ?? Apa tu ? Ahaa .. hehe .. Tau dah ? Ada banyak lagi corak yg comel woo .. Pastinya boleh menarik minat anak anda da...

Jangan telan bijik tu !!

12:30 PG
    Mak aku , mmg orang dulu dulu punya pegangan .. Banyak benor pantang larangnya . Lebih lebih lagi masa aku kecik . Ada jeee menda ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.