10 blog baru hari ini ..

11:00 PTG
  Time cuti sekolah ni , aku rasa bilangan blogger bertambah. Kebanyakkan aku rasa pelajar sekolah. Bagus la gitu kan .. Abiskan masa deng...

Cinta Vanilla Cokelat

10:20 PTG
Ohh .. sweet giler merekaa.. Maunya tak sweet .. Rumah , bapak bg .. Duit mkn , bpk tanggung lagi .. Lapar , balik umah mak .. Kereta , mi...

Bayangkan eh !

8:00 PTG
  Bayangkan eh .. Skang ni aku di bilik tidur utama yg terletak di tingkat atas rumah aku ni . Baru lepas makan nasi ayam dua bungkus . Ki...

Dah terbiasa !

1:45 PTG
  Dah terbiasa guna skrin touch , bila nak taip sms guna hp biasa gini , mmg tensen ! Apatah lagi bila ada perkataan yg tersalah eja .. ...

Apam polka dot saya !

10:00 PG
  Apam polka dot ?? Apa tu ? Ahaa .. hehe .. Tau dah ? Ada banyak lagi corak yg comel woo .. Pastinya boleh menarik minat anak anda da...

Jangan telan bijik tu !!

12:30 PG
    Mak aku , mmg orang dulu dulu punya pegangan .. Banyak benor pantang larangnya . Lebih lebih lagi masa aku kecik . Ada jeee menda ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI