Filem Korea : My Way

11:13 PTG
  Khabarnya filem aksi perang ini setaraf filem Hollywood dan paling mahal bakal ditayangkan di Malaysia setelah mendapat box office di ...

5 blog baru malam ini ..

8:11 PTG
  Ahaa .. 5 je malam ni .. tak sempat nak cari sampai 10 .. Lagi pon terkejut dengan ada satu follower tu .. seksi sungguh .. Bahaya benar...

Anak ikan tayang body !

3:30 PTG
  Hahaha .. Sekali lagi nak gelak .. Hahahaha .. Ada gak eh ? Ni sapa google ni ? Mak datin ? Anak datin tak minat anak ikan ni . Apa ke...

Tabiat buruk kita.

1:37 PTG
Pelik melihatkan sikap orang kita ni yg gemar meletakkan kereta di bahu jalanraya yg mana mmg bukan dikhaskan utk meletak kereta sedangkan t...

Gua kiciwaaaa ..

9:16 PG
  Salam kawan kawan .. sudah makan ka belum ? Aku ? Melantak susu HL je .. Maklumlah .. siang jaga makan .. tengahari pon .. malam je mela...

Kena rogol best eh ?

12:02 PG
  Gulp .. kucing je kena rogol best ! Camana aku tau ? Korang tengok la masa musim mengawan .. Bapak kucing merayau cam perogol dan menj...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009