Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 2 April 2012

Bila member dtg melawat ..

Masih menunggu .. ni kes emergency tp kena tunggu punya lama .. huhu .. Aku kata dah kat wife suh amik private punya tp still kt Hospital Putrajaya gak laa ..


Member FB dan geng Whatsapp aku dtg .. Que , bwk mlm utk aku .. Waaa.. terharu sehh .. Macam suh kansel diet je nehh ..


Tak tau bilaa laa wife boleh masuk ke bilik bedah tu .. dah terasa sakit giler kat belakang tu .. Aku lak tk dibenarkan teman .. haih ..


Awal bulan , projek blog lak byk masuk .. hurm ..


Published with Blogger-droid v2.0.4

Betul la .. kena byk bersabar ..

Dari tadi masuk , sampai skg .. lom lagi nak dioperasinya.. Wad penuh .. Apa nk buat kan ? Tunggu je la aku ..


Yg datang jumpa aku tadi , blogger Shaharin .. Wife dia pon dah melahirkan anak ke 3 pagi tadi di hospital Serdang ..


Dan kawan bekas kelas sekolah aku kebetulan ada kat sini gak .. wife dia pon dah sampai masa .. huhu ..Bertambah umat Muhammad ..


Sabar .. betul laa .. mmg kena sabar .. bukan masuk masuk je wad beranak terus ! Kalau ada gitu , mmg untung leerr .. huhu ..


Aku penat dah jalan sana sini .. huhu ..


Published with Blogger-droid v2.0.4

Baru 4 jam ..

Wife dok lepak dlm wad.. kena puasa dulu .. baru boleh .. gulp ..


Maka aku kena masak laaa jawabnya ! Yang sempat dia masak td ayam blackpapper tu jer..Aku masak brokoli tu je .. tu pon mentahhhh.. arghhh....


Abis la aku ..


Published with Blogger-droid v2.0.4

Saya datang hospital ni suka suka jee ..

Ad ke patut suh parking jauh nun kat Putrajaya Sentral pastu jalan kaki je ke hospital ?? Diaorg ingat nak g disko ke ???


Yang aku pelik , masa pasar malam , berderet keretaaaaaaa parking kat tepi jalan , tk kisah lak .. Ke wat keje time keje je ???? Haih ...


Aku parking atas tanah merah tu tak sampai pon setengah jam !! Adoiyaii..


Published with Blogger-droid v2.0.4

"Bang , air ketuban dah pecah "

Gulp ...


Doakan agar segalanya selamat ..


Published with Blogger-droid v2.0.4

Biodata si dia .. Nak tambah $$ ??

 

image

Assalammualaikum ... ini julung kali penulisan saya di dalam blog PELABUR EMAS PERAK ... sempena hari lahir yang ke 38 tahun ... terasa terpanggil untuk berkongsi sedikit pengalaman berhubung pelaburan logam emas tulen fizikal dan logam perak tulen fizikal yang saya lakukan ... sebelum entry selanjut nya ... adalah lebih sesuai untuk saya kemukakan biodata saya sebagai renungan pembaca sekalian ...

Bioadata:

Nama: Ir Abdul Razak Bin Haji Kamarudin.

Tarikh lahir: 26 hb. Febuari 1974.

Berasal: Negeri Perak.

Tempat tinggal: Seremban, Negeri Sembilan.

Status: Berkahwin.

Anak: 4 orang lelaki.

Kerjaya: Jurutera Awam Profesional (P.Eng dan MIEM) di Sektor Awam.

Minat: Membaca.

Kelulusan: UTM.

Sosial: Timbalan Pengerusi 2, Jawatankuasa Tindakan Jurutera Air Daerah Se Malaysia Sessi 2011/2013.

web:www.pelaburemasperak.com / www.abdulrazakbinkamarudin.com

Emel: pelaburemasperak@gmail.com

Facebook : http://www.facebook.com/abdulrazakbinkamarudin

Hp: +6019 66 22 909.

Bbm pin: 23 26 3d 2c.

Saya amat berharap agar diberikan kekuatan dan iltizam untuk meneruskan penulisan di dalam blog ini dengan tujuan untuk berkongsi pengetahuan dan pengalaman sebagai seorang pelabur logam emas fizikal dan logam perak fizikal melalui platform Syarikat Public Gold Marketing Sendirian Berhad ...

Selama tempoh 3 tahun sejak memulakan pelaburan ini ... jelas dan nyata bahawa mampu memberikan kesihatan yang baik terhadap penjanaan kewangan peribadi saya ... pendapatan saya sebagai seorang jurutera awam di sektor awam hanya mampu untuk saya dan keluarga menjalani kehidupan dengan penuh keserderhanaan ...

Setinggi kesyukuran ke hadrat "NYA" dengan ilmu dan peluang yang diberikan untuk memulakan pelaburan di dalam logam emas fizikal dan logam perak fizikal telah sedikit sebanyak membantu saya dan keluarga untuk menikmati kehidupan yang lebih sempurna termasuklah berpeluang melancong ke luar negara dengan kadar beberapa destinasi di dalam tempoh setahun ...

Sehubungan dengan itu ... saya amat berharap agar dengan perkongsian ilmu di dalam blog ini akan dapat memberikan manfaat kepada anda semua ... keterangan lanjut berhubung dengan pelaburan logam emas fizikal dan logam perak fizikal boleh menghubungi saya di talian +6019 66 22 909 atau BBM PIN: 23263d2c .

pelaburemasperak@gmail.com

"SUKA EMAS CARI AJAK"

Emas ... Dulu ... Kini dan selamanya.

Sekian, bertemu lagi, insyaallah, terima kasih.

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI