Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 20 April 2012

Mak aih .. lamanya mandi ..

 

Petang tadi g cari barang kat Mydin , Kota Baru .. Kelantan . Dapat la keluar rumah jap .. hehe .. Cuaca , tenang je la. Nak kata panas tu tak tapi aku tetap berpeluh . Lama kot tak berlari .. Tu pasal jadi semacam jer ..

Selesai membeli belah ( nak beli HTC ONE X lak pasni ) , terus je balik rumah . Nak jalan jalan , malas mengundang diri . Kena pulak ada rakan blogger / FB nak datang rumah .. hehe . Jadi , terus je la balik ..

Sampai je rumah , terus test power getah paip yg aku beli untuk salur air ke mesin basuh . Aiyooo .. salah lagiii .. Haihh .. tensen pala .. Ingat nak mesin terus kepala Qhaliff tapi tak gak settle settle sbb kes mesin basuh tak settle lagi .. huhuh ..

Naik atas .. plan nak mandi .. Tengok pintu tandas tertutup .. Hurm , adik ipar kot mandi .. Tunggu la sat .. 5 minit kemudian .. tak terbuka gak .. Hampir 10 minit dah ni .. Aku turun g test kot kalau takde orang dalam tu .. Aku tolak .. Macam berkunci .. Hurm , terus naik ke bilik ..

Tunggu dan tunggu dan tunggu .. Masa semakin meninggalkan aku .. Aku turun tgk sekali lagi .. Masih tertutup .. Hurm… Aku nekad.. G je la tolak pintu tu .. huhuhu..

Tolak memula ketat .. kuatkan sedikit .. Takde orang rupanya… aiyooo …

 

IMAG2652-2

Deejay Wani (Hot.Fm Kelate ), dan keluarga sudi bertandang rumah mak mertua aku untuk melawat Qhaliff .. huhuh .. Menangis nak susu la tuuu .. huhuuh … Terima kasih Wani dan suami ..

Asal orang datang , aku mesti tidur .. hahahah

 

Klik ni sat leh ? – > http://bit.ly/IwORjq

Selamat dah Qhaliff tapi ??

 

Tolong klik http://bit.ly/I1sBNl  dan http://bit.ly/IwORjq sat eh..

 

image

Alhamdulillah .. Bagus sungguh Qhaliff .. Sedikit pon tak dengar suara dia menangis malah tidur lena lagi lebih lebih lagi bila selawat.. lagi berdengkur dia .. Hehehe .. Aman je tengok dia waktu tu ..

image

Majlis bermula selepas solat subuh .. Lebih kurang jam 7 pagi gitu la .. Ringkas je majlisnya .. Alhamdulillah , selesai .. tapi kepala Qhaliff lom dapat dibotakkan sbb takde peralatan .. huhuhu ..  Jap lagi pas solat Jumaat , baru aku g beli mesin rambut..

image

Ahaa.. sedang aku tangkap tidur sebab ngantuk sangat , rakan Blogger dan juga guru Tahfiz di Kelantan datang melawat Muhammad Qhaliff Iman .. Azizi atau Jiji namanya .. Hahaha .. single lagi neh.. sapa nak ngorat leh laa .. Sempoi punya orang .. Ni pon nak g kursus kamera .. Dah gila kamera skang ni .. Terima kasih la Jiji oii sbb singgah .. huhu ..

Tengok Qhaliff tu .. huhu .. renung tak hengat punyaa ..

Nike, Reebok, Adidas, Puma, New Balance Warehouse Sale !

 

image

 

Wowwwww .. Menarik ni ! Balik ni leh g shopping sat .. Kat Bandar Baru Sri Petaling je ni .. Dekat je ngan Putrajaya .. Kena on GPS ni.. hehehe ..

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI