Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 24 April 2012

Blogger yang bakal menyinar ?

 

Kenal tak blogger kat atas ni ? Aku baru berpeluang singgah  ke blog dia tadi sewaktu dok bertweet .. Tweet aku , kena pulak dengan entri dia yang terkini ..

Hurmm .. kesian gak .. Aku pernah alami apa yang dia alami .. Sememangnya asam garam dalam dunia blog ni .. Ada yang suka dan ada yang tak .. Kita tak mampu nak bagi semua orang suka.

Seperkara yang aku suka sepintas lalu mengenai blognya ialah entrinya yang best dan lebih pada meluahkan perasaan .. I Like ..

Oh , jangan la fikir sbb rupanya aku up blognya .. Ramai dah aku up tanpa kira rupa dan jantina. Jadi, tak perlu nak pertikaikan dan cari isu yer .. Lebih baik ramaikan lagi kenalan dari cari musuh.

Jom ke blognya dan berkenalan sendiri .. AIMIE DIYANNA

Si muka keras dalam rancangan talkshow ! Aku le tuh !

 

image

Serius laaaa haaiii .. aku mmg tak leh ada kamera depan aku .. automatik muka am muka Transformer ! Haihhh .. Malu aku wehh .. Confirm aku tak nak tengok rakaman ni .. huhuh ..

Oh , memula terlebih dahulu ucapan aku ucapkan buat  rakan blogger aka anak buah aku dalam dunia blog , Yuyu Zulaikha kerana telah membuka peluang ini buat aku untuk mendapatkan pengalaman dalam dunia talkshow .. Heheh .. satu pengalaman yang cukup manis apatah lagi panel jemputan blogger cun ARA LEE dan motivator yang petah berbicara , Puan Sara ( Solehah Al- Hijrah ) , sangat sangat cool .. Pengacara , Muaz .. mmg kepala giler .. sesuai dia jadi pengacara Gen Y ni ..

IMAG2687

Entah la nape aku jadi keras gitu .. Mungkin sebab geram kat GPS tadi kot .. Yelah , nak datang RTM pon kena guna GPS .. Maklumlah , kali kedua aku datang .. Dulu aku datang ngan kumpulan SPOON ..saja escort .. hehe ..

Rancangn ni insyaAllah , ditayangkan minggu depan .. hehe .. Hari Sabtu , jam 2 petang .. Dan aku tak nak tengok !! Sebab apa ? Sbb aku keras dalam tu .. tapi topik mmg best laa.. huhu .. Benci aii !

Balik terus g gym ..

 

IMAG2691

 

Geng ... cepat klik sini  http://bit.ly/JiGSp6 klik VOTE .. SHARE skali yer .. Tqqqq ..

Tips nak amik perhatian isteri!

 

image

Haaa .. jangan basuh pinggan ! hahaha.. tapi jangan la sampai terkeluar dari sinki  tu haa .. Tu melampau laaa sungguh kan ? Err , kenapa kena buat gini  ?

Kekadang kan .. bagi aku , menda menda gini mampu tarik perhatian isteri untuk menambahkan lagi kasih sayang .. Kira ni satu psikologi rumah tangga gitu .. Sama cam part membersihkan rumah .. Sama sama membersihkan rumah .. Kan best gitu ?

Tapi wahai suami .. jangan pulak amik kesempatan eh .. Kang , ari ari tak basuh , melampau lak .. huhuh.. Sesekali tu ok la .. Sebab sesekali tu la isteri jadi pelik nape basuh pinggan tu kan ? Tips n trick.. hahaha ..

Ada yang kata , bila kena tegur tu , ada lelaki tak suka .. Ego ! Pergh… ego wat pe kan ? skit skit ok la..tapi banyak banyak tu melampau laaa .. huhuh ..

OK geng.. cam biasa .. sepanjang 20 hari ni korang akan aku paksa undi aku .. eh .. Jangan marah yer ..

Geng ... cepat klik sini http://bit.ly/JiGSp6 klik VOTE .. SHARE skali yer .. Tqqqq ..

Sayang Qhaliff tak ??

 

Hahaha .. dasat tul !! Guna nama Qhaliff eh Daddy .. Alaa .. boleh la yer ..

image

Aku skang no 4 .. baru je start semalam kempen .. hehe .. Memula malas gak nak berkempen tapi bila tengok hasil semalam cam memberansangkan , maka … aku perlukan lagi sokongan korang semua sehingga 13hb nanti . Boleh ?

Kalau sudi , klik je link ni http://bit.ly/JiGSp6 ..  dan klik VOTE !! Yup .. korang je la yang menentukan segalanya.. Terima kasih atas undian korang tu yer ..

Oh ,rambut ku … Qhaliff tetap cool .. kan ?

 

Siap laaa rambut Qhaliff ni .. hehe ..

DSC_0665

image

Aku wat wat tekun je tu .. padahal mengelabah gak . huhu.. maklumlah , anak sendiri .. Camana laa aku nak sunat kan dia nanti eh.. huhuh …

image

Yeargh… hasilnya ? Bertudung ala ala Yuna dah Qhaliff aku nih .. hehehe .. Yuna mana ? Iskh .. Yuna anak pak mat tempe tuu .. Aiyoo.. Bukan artiss tuu .. mana sama laa .. huhu ..

Ok ok ..  Ni awal awal pagi ni , aku mintak tolong korang .. Cam biasa laa.. Sepanjang 20 hari ni , korang meluat skit tengok link ni .. tapi aku paksa korang gak la klik eh ..

Tolong klik sini eh ..   http://bit.ly/JqgR9L dan jugak VOTE .. pastu baru aku punya .. Sini lak  ,  http://bit.ly/JiGSp6 .. klik VOTE !! Cepattt !!! Kasi kengkawan TOP 3 !!

Terima kasih yer ..

Jap , jap !! Sapa jaga sapa ni ??

 

DSC_0664

Aiyoyo .. aku sudah kena skodeng sama wife daaa .. Huhuh.. Windu sama Qhaliff .. huhuh ..

Tapi tak pee ..

image

Isnin ni , sebelum Qhaliff bukak mata , daddy sampai daaa .. Haaa… Tamo nanes nanes eh .. Huh .. aku yang nanes lak ..

 

Minta tolong skit bleh ? Tolong klik http://bit.ly/JiGSp6 dan klik VOTE  ..

Terima kasih  ..

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI