Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 1 Mei 2012

Tahniah KELANTAN !

 

image

Setelah bertahun tak layan bola , ari ni aku tengok tengok ayam .. Kira tengok tengok gitu laa .. Dan zaman ini , Kelantan mmg naik .. Zaman aku , Kelantan dikira pencabar atau under dog .. Tapi skang , Kelantan adalah feveret juara ..

Pasukan lain mmg bagus .. Cuma tak bernasib baik je .. Apa pon , tahniah buat pasukan Kelantan kerana layak ke perlawanan akhir Piala FA 2012 .. pewwitt..

Mentang mentang la dok kat Kelantan skang ni.. hehe ..

Er .. Qhaliff dah pandai tengok tv ?

 

Alamak .. pasni pasti akan ada suara halus berbunyi begini ..

“ Daddy .. nak tengok kartun !! “

Kemudian akan ada suara kasar berbunyi begini .. 

“ No katun katun .. Tengok daddy je pon dah cukup katun ! “

Disusuli suara begini lak .

“ Huwaaaaaaa … “

Part ni yang aku lemah sekali .. Aiyoo ..

IMAG0107

IMAG0108

Gambar ni diambik selepas Qhaliff mandi pagi. Kira lap lap gitu laa .. Baru nak pakaikan dia baju..  Tengok tu .. beria dia tengok tv tu dari tengok aku !!

Huwaaaa ….

Senyuman di Kuala Lumpur ..

 

image

Tersenyum aku tengok cerita ni .. Kenapa ? Hehehe.. teringat kenangan memula aku jump wife dan keluar dengan dia g beli hp disusuli repair hp tu .. Nak tau apa jadi ? Aku dah cerita semua dalam blog ni dulu .. haahha .. kena la godek sendiri eh ? Ke nak aku carikan ? Baca Dating tapi tak solat ? ni ..

Cerekarama Senyuman di Kuala Lumpur lakonan Sara Ali dan Izzue Islam ni mmg best .. Walaupun sekadar lakonan , aku doakan apa yang mereka lakonkan itu menjadi realiti .. Mungkin realiti gak kot ? Alhamdulillah ..

Simple tapi menghiburkan secara tidak langsung .. Cuma kalau boleh la kan , kena jaga skit tang aurat tu.. Walaupun nak gambarkan personaliti  watak heroin tu  tapi rasanya boleh buat lagi bagus kot .. Apa pon tahniah …

Bagi yang tak dapat tengok sebab takde Astro , bolehlah download Senyuman di Kuala Lumpur yang ada kat mana mana blog atau laman web yang ada ..

 

Mintak klik undi untuk je VOTE >  http://bit.ly/JiGSp6 .. lagi 13 hari jer .. .. Klik link dan vote .. Terima kasih .

Jangan kacau Qhaliff !

 

 

image

Olololo . nyenyak dia tidur ! Wife larang kacao dia .. Kang apa pon tak leh nak buat .. hahaha …

Menurut wife , Qhaliff baik semalam .. Tidur awal dia.. Nyenyak sungguh dia tidur .. Bangun untuk menyusu jer pastu tidur balik .. heheh ..

Kira semalam aku kaco dia tu , memberi kesan laa.. hehe ..

 

Mintak klik undi untuk je VOTE > http://bit.ly/JiGSp6 .. lagi 13 hari jer .. .. Klik link dan vote .. Terima kasih .

Aku nak gelak sat eh !

 

image

Hahahahaha .. hahahaahaha … haahahaha … I LIKEEEE 1000X !!!

Nak berada dalam bloglist BENASHAARI.COM ?

 

Yang untuk bloglist APRIL hari tu , dah tamat .. Harapnya berbaloi la yer .. Kali ni aku nak buat untuk bulan MEI 2012 lak .. Aku buat sebulan sebulan ni untuk beri peluang pada rakan rakan lain untuk memperkenalkan diri mereka pada pembaca blog aku ni .. Tempoh sebulan , lama tuu .. Kena rajin update la yer .. Kemudian bloglist ni akan di remove untuk beri peluang pada blogger lain pulak ..

Ok , bagi mereka yang berminat nak berada dalam bloglist khas bulan MAY ni bolehlah join dengan membuat entri . Tapi ingat yer .. Bloglist ni hingga hujung bulan ni jer .. Dan mereka yang nak join , pastikan aktif update blog .. Paling tidak pon ,sehari sekali update .. Comey ?

Sebelum nak join , aku mintak tolong sat eh .. Klik link ni ,  http://bit.ly/JiGSp6 dan login pada FACEBOOK .. seterusnya VOTE .. tu je ..

Dah ? Ok .. jom layan .. Ingat yer .. sapa cepat , dia masuk.. Rasanya muat hingga 200++ blog .. 

Cara nak join , buat satu entri khas ..

  1. Letak HEADER BENASHARI.COM dan tajuk : BEN ASHAARI : MAY 2012 dan linkkan ke entri ini ..
  2. Ceritakan sedikit kenapa nak berada dalam bloglist blog BenAshaari.com dan pandangn anda mengenai blog BenAshaari.com ini .
  3. Buat mereka yang sudi , boleh masukkan yang ni ( Klik link ni , http://bit.ly/JiGSp6 dan login pada FACEBOOK .. seterusnya VOTE .. tu je .. ) juga ..

  4. Tinggalkan url entri korang kat ruangan komen .. Tu jer ..

 

Siap ? Comel.. cepat .. tutup jam 3 petang ini ( 1/ 5/ 2012 ). Cepat cepat ..

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI