Pesanan dari Qhaliff !

4:35 PTG
  “ Cool je daddy ! Tak yah kelam kabut ! Daddy dah pon menang ! Menang hati kawan kawan .. Tanpa bagi hadiah atau duit pon , daddy dah ...

Nasib baik laaa jantan !

1:00 PTG
  Tapi jantan pon , dia leh pk lain jeee .. hahaha .. Maklumlah , zaman ni  zaman tersenget senget .. Hari ni , deal ngan pemaju untuk p...

Sorryy Qhaliff !!

12:51 PG
  Huhuh .. Nak balik minggu ni , tak boleh ! Jumaat  ada hal.. Sabtu ni pon ada hal ! Wwaaa.. Tapi malam Sabtu leh balik .. kan ? Isnin ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.