Bila Qhaliff merajuk ..

9:17 PTG
  Paling lama boleh Qhaliff lepak sorang sorang 15-20 minit .. pastu , dia mula la boring .. Bila boring , mulalah siren ambulan boleh k...

Sama tapi berbeza ..

6:30 PTG
Hurm .. kalau Allah nak tarik , sekelip mata .. Tu pon ada yg tak sedar tak reti nk bersyukur lagi .. hurm .. Dua keping gambar ni , aku am...

Selesa eh Qhaliff ?

2:42 PTG
  Dengan guna baby carrier ni , Qhaliff confirm tidur setiap kali keluar .. Mana tidaknya, dalam kereta dah susukan dia kaw kawww punyaa ....

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009