Budak ni kaannn ….

11:56 PTG
  Kecik kecik dah demanding !! Dia nak orang tumpu perhatian kat dia .. Kalau dok main ngan dia , dia ok laaa .. Kalau terbiar jer , mulaa...

Cute giler movie ni ..

11:09 PTG
  Tetiba terpandang cerita ni kat satu laman blog .. Olololo.. comelnyaaa .. Aku mmg gemar tengok cerita kartun ni tengah malam.. Best ski...

Blog copy paste …

9:33 PG
  " BANYAK betul blog hiburan kebelakangan ini yang Cik Normah tengok copy, paste berita yang dikeluarkan dalam akhbar atau majalah, ...

Saja goda Qhaliff ..

12:39 PG
  “ Jangan la tidur lagi , Qhaliff .. Daddy boring kalau Qhaliff tidur awal ni .. Bangun laa .. bangun laaa .. Jom main game kat laptop ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI