Budak ni kaannn ….

11:56 PTG
  Kecik kecik dah demanding !! Dia nak orang tumpu perhatian kat dia .. Kalau dok main ngan dia , dia ok laaa .. Kalau terbiar jer , mulaa...

Cute giler movie ni ..

11:09 PTG
  Tetiba terpandang cerita ni kat satu laman blog .. Olololo.. comelnyaaa .. Aku mmg gemar tengok cerita kartun ni tengah malam.. Best ski...

Blog copy paste …

9:33 PG
  " BANYAK betul blog hiburan kebelakangan ini yang Cik Normah tengok copy, paste berita yang dikeluarkan dalam akhbar atau majalah, ...

Saja goda Qhaliff ..

12:39 PG
  “ Jangan la tidur lagi , Qhaliff .. Daddy boring kalau Qhaliff tidur awal ni .. Bangun laa .. bangun laaa .. Jom main game kat laptop ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.