Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 26 Ogos 2012

Selamat kembali ke …

 

1345863127518

“ Apa tengok tengok ? Qhaliff  dan daddy and mummy , esok cuti lagiii .. Lalalalala …. Lupa lak , daddy pesan .. G kerja rajin rajin kerja .. Bonus dah dapat kan ? Duit raya dah dapat kan ? Hehehe .. Yang g sekolah tuh , rajin rajin belajar .. Nak exam dah ni .. “

Qhaliff nak adik yer ?

Tu orang tua tua kata la .. Orang muda kata ?

Published with Blogger-droid v2.0.6

Wanita Malaysia paling ramai curang .

Huihhhhh.... Tu diaaaa .... Jangan risau aih.. Aku tau korang bukan antara mereka tu kan ? Hehehe .. Jadi jgn la marah atau nak melenting .. hehe ..

Menurut Kosmo .. er .. korang beli dan baca la sendiri eh.. Lelaki Malaysia cmna lak ? Muhahaha .. abis laaaaa ruangan komen aku kang  .. hehe..

Published with Blogger-droid v2.0.6

Mood Raya KL ..

Qhaliff dah malas duk umah .. Seronok dia bila nak kuar berjalan skg ni haaa .. Nasib baik ada adik beradik buat open house .. Bley gak g berjln sana sini ..

Kat KL ni , raya baru nak bermula ... Sebulan wooo rayaaa.. Kalau ikut hati , nak je setahun haaa .. Hahaha..

Macam la makan sangat aku ni .. DEMUK dahh aku ..

Published with Blogger-droid v2.0.6
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI