Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 2 September 2012

Selesai 4 tugasan dalam 3 hari !

 

Alhamdulillah … Misi selesai ! 3 misi dalam masa 3 hari .. Jumaat ke Johor .. Sabtu ke Kuantan dan sebelum tu singgah umah adik ipar  aku .. 1 misi di situ . dan di Kuantan , 2 misi .. Takde kaitan dengan mana mana cik misi kat hospital yer ..

Serius , sangat penat ! Penat ! Penat ! Dan sangat penat !! Tapi sempat singgah umah mak aku .. Tau dia rindu nak jumpa Qhaliff … Saja bagi dia lepas rindu .. Suh dia mandikan Qhaliff gak ..

Panjang sebenarnya aku nak bebel .. Tapi nanti nanti laa.. Otak dh tak leh nak proses apa apa dah .. Tunggu nak tidur .. Esok ada keje lain nak kena settle lak .. hurmm

Selamat tinggal Kuantan ..

Tapi kami pasti kembali lg .. hehe..Skg kt RnR Temerloh .. Nak makan ikan patin masak.   Eer .. masak apa eh ?

Makan dulu ..

Published with Blogger-droid v2.0.8

Ingat daddy je nak bergaya ?

Perghhh ... Seriusss panassssss ... Hinggakan Qhaliff mintak pinjam spek itam mak dia sbb silau banget ..

Masih lagi di UMP.. Pelajar lelaki kena beli basikal utk bergerak .. Muhahahah.. Selepas tahun 1 baru leh guna motor .. Siann .. Buat duit bebenor nih .. huhu ..

Qhaliff nak belajar mana nanti ? Apa ?? Menikah ???  Jgn cari pasal ! Tunggu daddy penuhkan kuota dulu , baru bley citer .. okeh ?

Kuota apa ?

Published with Blogger-droid v2.0.8

Qhaliff bila azan ..

Di UMP Gambang , Pahang.. Teman antar adik ipar ke sini .. Tapi bila ke sini , tgk ramai sgt org dan cuaca yg panas , terus ke masjid UMP. Sakit perut pun satu hal ..

Masuk dah waktu Zohor .. Azan berkumandang .. Qhaliff dok bising bising terus terdiam ...

Hurm .. baby pon pandai diam bila dgr azan.. Kita ?

Published with Blogger-droid v2.0.8

Berebut ngan Qhaliff !

Sejuk la pulaakkk mlm tadi dan syukur , nyamuk takde ! Agaknya nyamuk kat Kuantan ni belah malam tidur je kot ..

Kesejukan dalam bilik menyebabkan aku berebut selimut dan bantal dengan Qhaliff .. Patut dia nanes semlm ..

Lalalala .... Best tidur wooo ..

Published with Blogger-droid v2.0.8

Mendamaikan bila Qhaliff tidur..

Hurmm .. kalau Qhaliff tidur , mmg kita boleh rehat .. tapi automatik kehidupan aku jadi boring !!

Camana tu ? Patutlah orang tua dulu kata , selagi boleh buat anak , buat !!! Nanti raya meriaahhh ... Hehehe..

Tapi pandai buat , pandai la jaga kannn ..

Published with Blogger-droid v2.0.8
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI