Bila Qhaliff terliur ..

11:47 PTG
  Sian betul laaa anak aku sorang ni .. Haih .. Meleleh air liur dia bila tengok kitorang makan .. Aku pusingkan halakan dia ke tempat lai...

Daddy dera Qhaliff eh ?

5:42 PTG
  Menari nari Qhaliff bila nampak mak dia balik .. Senyum sampai ke telinga.. Pantang sua tangan , terus melompat nak ke ibu dia .. Bila...

Maaflah sayang ..

4:10 PTG
  Hurmm .. nak didukung lagi dia hari ni . Tiap petang , mesti nak dukung .. Huhu .. Mungkin sebab dah biasa setiap petang asyik keluar je...

Hakkkk Puiiii …

2:14 PTG
  Walaupun digunakan sesama rakan rakan dalam bentuk perkataan , bukankah itu satu perbuatan yang kurang manis ?? Mungkin ada yg rasa ...

Daddy , jgn kacau !!

10:22 PG
Amboiii .. layan nampkkkk … Mandi dah.. Makan je belum .. ehe … Makan nanti tengahari jer la eh .. Tdo dulu tau …  Daddy ada work nak bu...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009