Blog baru yang gempak !

8:32 PTG
  Wawawa .. Tak sangka eh ? Hehehhe .. Baru beberapa bulan je buat blog dah meletup giler giler giler aihh .. Semalam , salah satu entriny...

Bagi la peluang …

8:03 PTG
  Alhamdulillah .. kitchen cabinet yang diidamkan , dah terpamer indah di dapur rumah baru aku. Maaf la yer.. Bukan nak berlagak ke apa ta...

Satu kejayaan ..

11:06 PG
  Heheh .. Dalam diam , anak mengajar ibu bapanya . “ Kot yer nak kasi anak tidur pun , mandikan .. Pakai pakaian bersih bersrih  pastu ...

Caaakk .. Selamat pagi !

10:17 PG
  Hehe .. Lewat bangun walaupun awal pagi dah bangun pastu sambung balik. Ni gara gara layan filem korea semalam laa .. Ceritanya , best g...

Kasih ..

12:24 PG
  Memandang wajah si kecil ini .. Lena dibahu ibu .. Hanya mengerti menangis .. Hanya tahu ketawa .. Selainnya , dia tidak menge...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009