Benci Qhaliff Iman !

4:39 PTG
  Gulp .. Terkedu jap aku baca tajuk email dari seorang kawan .. Er , apa salah aku lak kali ni ? Eceh.. Banyak benar salah aku yer .. heh...

Terima kasih Qhaliff ..

4:03 PTG
  Ahaa .. letak macam ni , mmg dia cool.. Tengok je ayah dia .. Dah berkali buat gini .. Mak dia pun buat gitu gak .. Memang dia akan di...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI