Sian daddy ..

5:26 PTG
Daddy asik dok teringat beg tu jer.. huhu ..  Putus cinta pon tk gini .. Published with Blogger-droid v2.0.9

Sian daddy ..

5:26 PTG
Daddy asik dok teringat beg tu jer.. huhu ..  Putus cinta pon tk gini .. Published with Blogger-droid v2.0.9

Hadiah untuk mummy ..

10:00 PG
  Dah siap nak g kerja . Pakai comel dah .. Dalam hati daddy .. “ Kat umah pakai macam tarzan je .. Nak keluar , tu dia .. Ratu kebaya 2...

Kembali ‘bertugas’ ..

8:30 PG
  Wow .. awal pulak ‘along’ bangun .. Hahaha.. Dah nak kena panggil along ke ? Sian .. Tak puas manja ngan daddy eh ? Jangan risau , takka...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.