Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 8 November 2012

Pra Tonton Pontianak vs Orang Minyak

Lakonan Nabil dan Johan .. Ada ramai pelakon turun ke majlis ni .. Aku , ditemani Que Achmad , Kaki Sembang dan Wan Panjang ..

Best tak , best tak ? Pas tengok nanti , aku habaq noooo .. hehe .. Makan free sat ..

Published with Blogger-droid v2.0.9

Cuti ari ni ..

Tak g gym sbb ada projek lain malam ni .. Tapi aku tetap buat senaman gak .. hehe .. Alang alang dah mula ..

Published with Blogger-droid v2.0.9

Lupakan yang lama .. Beralih pada yang baru !

 

Amacam ? Menarik tak ? Sebelum ni aku terpikat ngan Sony Ultrabook Hybrid tapi tergugat sudah perasaan aku itu .. Heheh ..

Sudah berkenan pulak aku dengan IdeaPad Yoga 13 ni .. Menurut Bharian Online , IdeaPad Yoga 13 Ultrabook, yang berharga RM3,399, adalah salah satu daripada Ultrabook mod pelbagai pertama dunia yang membolehkannya berputar 360 darjah dan beralih daripada komputer riba kepada tablet dalam satu langkah ringkas.

Manakala Yoga 11 pula adalah komputer peribadi pelbagai mod yang paling nipis di dunia, dengan ketebalan hanya 15.6mm dan berharga RM2,599.

Hurmm .. Harga ok dah tapi processor dia je tak best.. Aku nak cari Intel i7 ..

Tak semua sebab duit ..

Alhamdulillah .. bila blog kita boleh  dijadikan pengantara utk sesuatu kebaikkan , mengapa tidak lakukan , kan ?

Walaupun duit penting , tp jgn sampai pentingkan duit ..

Published with Blogger-droid v2.0.9

Seronoknya diaa ..

Amboii .. Dari kul 8 pagi hingga kul 11 lebih , tidurnya haaaa .. Tapo daddy lagi seronok sbb join skali ..

Lalalalala ...

Published with Blogger-droid v2.0.9

Wartawan KOSMO kena ‘kencing’ ker ?

 

Adoii.. Hahaha .. Masa aku update entri Imej hantu dirakam jururawat , ramai rakan pembaca blog mempersoalkan kesahihan gambar tersebut .. Ada kata photoshop .. Ada kata application handphone laa.. Hahahaha ..

Aku kata , bagi bukti. Maklumlah , aku nak kata wartawan tu tipu , takkan la kot ? Langgar etika tu .. hahaha .. Tapi kalau nak kata wartawan tu tak buat ‘kerja rumah’ , naya dia nanti ngan editor dia . Hahaha ..

Dan akhirnya , kawan blogger kasi satu bukti baekk punyaa .. Hahaha .. Dan aku gelak besar.. Pada masa sama , aku pon download gak application ‘hantu’ ni .. hehe..

Ni gambar dari akhbar Kosmo hari ni ..

Dan ini gambar-gambar yang lain dengan hantu yang sama.. Maklumlah , hantu kan .. Leh masuk dalam mana mana gambar .. Tak pun hantu yang sespesis dengannya .. hehe ..

Amacam ? Hantu pon ada pelanduk dua serupa kan ? Hahaha .. Gambar ni aku amik dari blog rakan iaitu MrSamad .. Dan pastinya , hantu gambar ni dah pun menyerang gambar Qhaliff !

Photo 

Hahahah .. Aku tak tau la nak kata apa.. Patutlah ramai kata akhbar skang tak leh nak percaya sangat.. Er , aku tak kata yer.. Mereka yang kata .. Aku dengar je.. hehe..

Tak pasal pasal aku pon kena kencing ! Hahahaha ..

Imej hantu dirakam jururawat

 

Ohooo.. Berdesup jap darah aku bila tengok gambar ni haa .. Dari akhbar harian Kosmo menyatakan seorang jururawat tak sengaja merakam imej misteri itu pada pukul 7.20 malam Jumaat lalu menggunakan telefon bimbitnya ketika sedang menunggu lif untuk menghantar pesakit yang baru lepas menjalani pembedahan.

 

Menurutnya, sementara menunggu ketibaan lif, dia mengambil gambar kerja-kerja penyelenggaraan lif yang sedang dilakukan di situ.

Muheheheh … Evil dead jap eh ? Hahaha .. Rileks laa .. Zaman skang ni , hantu bersepah aih.. Yang jadi hantu buat blog lucah pun ramai .. hehe ..

Tukar Strategi ..

Aku ngan Qhaliff , antar ibu dia g kerja .. Saja nak tukar angin si Qhaliff .. Yelah , asyik dok tgk tv je kan ..

Jadi pepagi ni , tgk kehijauan. Aku lak , lama tak tgk dunia pepagi ni . Dan ternyata semak kepala tgk kereta berdesup desup lajunya .. Memasing nak kejar masa .. huhu ..

Balik ni , tidur kan dia dan aku pon skali join .. hehe..

Published with Blogger-droid v2.0.9
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI