Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 11 November 2012

Qhaliff dating ngan blogger remaja popular !

 

Sapa laaa yg popular sangat tuuu ? Eleehhh .. Konon la yer .. Hehe .. Tak caya ? Beliau popular dikalangan gadis gadis seusia dengannya .. Malah tak dinafikan , ehem.. ramai budak lelaki pun nak ‘usha’ dia.. Single la katakan .. Heheh ..

Tapi sayangnya .. Qhaliff gak dapat tackle.. Tapi jual mahal lak Qhaliff ni .. adehh ..

IMAG4613IMAG4614_BURST003IMAG4614_BURST001

Gambar ketiga tu , seolah olah dia nak bagitau ..

Daddy , boleh tak amik Qhaliff dari aunty Lyssa.. Nanti ramai lak jeless .. Qhaliff tak sunat lagi ni.. Kasi can kat uncle uncle kat luar sana lu .. okeh ? “.

 

Okeh laaa … Daddy dukung Qhaliff okeh ?

IMAG4612_BURST018

Dia macam nak cakap ..

Dah nak bebel , baru nak dukung kitaaa ni .. Huuuuh .. “

IMAG4612_BURST003

Kembali ceria diaaa .. hehe .. Tapi segalanya berubah bila ..

IMAG4616_BURST001

Nape aunty ni ikut kitorang ni ?? Alaaaa … baru nak nenen .. Segan laa aunty ni tengokkkk ..

IMG-20121111-WA0003IMG-20121111-WA0004

Bila mereka sama-sama layan bolasepak di dalam kedai Al –Ikhsan di Hentian RnR Ayer Keroh .. Akhirnya , hati Qhaliff cair jugaaakk .. Dan barulah nak bergurau senda- dengan aunty Lyssa Faizureen aka Lyssa Secret ..

Terkenal sangatkah si Lyssa ni ? Sewaktu aku berenti rehat tu , si Lyssa dan wife aku masuk ke dalam tandas . Tak lama kemudian , keluar 3 org budak perempuan yang aku rasa SPM pon tak lepas lagi .. Mereka dok berpandangan sesama sendiri dan kemudian berpaling ke belakang..

“ Tadi tu Lyssa Faizureen , kan ?

Dan selebihnya aku tak dengar sangat sbb aku bukan SUPERMAN .. Jadi , terbukti .. dunia maya ni punya peminat tersendiri .. Aku gak takde .. huk huk .. Qhaliff la punya pasal !

Qhaliff keliru ..

Sapa kat blkg tu ???

Published with Blogger-droid v2.0.9

Dan Oakley aku pun ghaib !!

 

Huwaaaa … Dalam beg aku yang hilang tu gakk ! Baru aku sedar .. huwaaaaaaaaaaaaaaaaa … Dah la spesis ni limited edition .. huwaaa.. Dan paling penting , spek ni hantaran kawin aku ..

Sekali lagi .. huwaaaaa !!!

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI