Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 17 November 2012

Jom derma dara ..

 

Aku tau dah .. Kalau aku tulis JOM DERMA DARAH , korang takkan masuk punya ! Jadi aku wat nakal skit la .. DERMA DARA .. Kan dah terkena perangkap aku hidup hidup..Yang tau bukan perangkap , bagus laa .. hehehe ..

Ok , ok .. Aku terima satu PM di FB ..

Hai abg ben. Saya nak jemput abg ben dtg program derma darah minggu depan anjuran kolej saya. Dan saya harap abg ben boleh tolong promote kat blog abg ben juga. Thanks

image_1353068322586992

Bertempat di Aras 4 , Puspanika UKM .. satu kempen derma darah akan diadakan dibawah anjuran Kolej Burhanudin Helmi , UKM pada  19hb hingga 23 hb November ini ..

Haaa.. Bagi sapa yang ada banyak darah , bolehlah mai derma darah .. Jangan pulak derma dara korang yang ada satu tu jer .. Hehehe.. Cari pasal namanya yer ..

Korang semua dijemput hadir yer .. Kecuali mereka yang tak sihat , darah ada kuman , atau punya penyakit berjangkit .. dinasihati dapatkan nasihat pakar seperti aku untuk kepastian kehadiran .. heheh .. Jangan cari pasal noooo ..

Akhir kata .. Darah anda , milik semua ! Eceh.. tah bila bila eh ? Betulkan semula .. Darah anda , milik Allah .. Jangan tamak !

Sepetang di Hospital Sg.Buloh ..

 

Kesian adik ipar aku .. Terpaksa ‘menginap ‘ di hospital hinggalah melahirkan bayinya. Kalau ok , mungkin leh keluar kot .. Harapnya segera sihat sejahtera ..

Petang tadi , aku dan keluarga aku ke hospital untuk melawat adik ipar aku tu .. Kul 3 lebih bertolak ke sana. Tapau makanan untuknya .. Dia kata makanan spital tak sedap.. Hehe.. Kalau sedap , aku pun nk duduk dalam spital kan ? Hehehe ..

Sampai sana dalam kul 4 lebih gitu .. Lambat sebab banyak menda kena buat dulu sebelum meneruskan perjalan ke sana .. Di sana , aku tak naik ziarah dia pun sbb aku ditugaskan menjaga dua hero ni haaa .. huhuuh ..

Dua dua senang nak jaga ! Yang sorang bagi phone aku .. Yang sorang lagi tu , suka dok mencubit .. Jadi , senang .. Hehehe ..

Tapi masalah satu je .. Panasnyaaa kat sini !! Berpeluh peluh aku ! Nak sejukkan badan , aku kena g kantin. Kat sana ok skit .. Kat surau pon ok gak .. hehe .. Panas kat lobi tu jer .. huhu..

Sesuatu yang menarik minat aku ialah , tandasnya yang bersih. Terkejut gak aku memula . Maklumlah, bukan senang nak jumpa tandas awam di hospital yang bersih .. hehe ..

Dalam kul 7 petang , baru bertolak balik .. Meninggalkan Ammar dan ayahnya.. Kesian .. Mereka terpaksa berulang alik ke hospital selama 6 minggu .. Hingga maknya melahirkan anak keduanya .. perempuan.. InsyaAllah ..

Doakan mereka agar segalanya selamat yer .. Terima kasih ..Oh .. apa punca sakit mak Ammar ? Hurmmm .. Panjang ceritanya .. hehe

Mengatasi masalah manboobs..

 

-IKLAN-

Kepada semua pembaca blog ini , hari ini  saya nak kongsi sesuatu mengenai Manboobs.

Masalah manboobs ni hanya berlaku pada golongan lelaki di mana masalah ini disebabkan o leh hormone yang tak seimbang dalam badan dan gaya hidup yang tak betul..

Berita baik buat yang bercita-cita untuk mengatasi masalah manboobs..

(Berita ini untuk kaum lelaki …. )

image

Mungkin anda kat luar sana cuba untuk mengatasi masalah gno tapi still tak dapat result yang berkesan ?

  • Mungkin anda malu untuk memakai baju yang fit kerana gyno ?
  • Mungkin Gyno ini menjejaskan keyakinan diri anda?

Dan adakah anda mahu merawat masalah ini tanpa sebarang ‘’kesan negatif’’ ?

Bagi yang menghadapi masalah manboobs ini ,persoalan tentang manboobs sering berlegar-legar dalam pemikiran anda…

Takpe, jangan risau  ,dalam pakej digital ni kami ada terangkan tentang

image

 

Bagi anda yang berminat boleh dapatkan pakej digital ini segera

Sila bankin ke akaun :

MAYBANK

551258407155

bodybuilding enterprise

email 3rd party :- bodybuildingasian@gmail.com

 

CIMB

01380000468109

Burn Your Fat Enterprise

email 3rd party :- bodybuildingasian@gmail.com

 

Selepas bankin sms kan ke :

017 - 7990127 <nama><alamatlengkapdenganposkod><jumlah RM><Akaun bank><Namaproduk&kuantiti @ email >

Terima kasih .Sila klik LIKE : BODYBUILDINGASIAN

Aku , kebuluran .

 

Aku nk beli semuaaaaaa !!! Daannn …. alhamdulillah .. hehe ..

Published with Blogger-droid v2.0.9

Nyaris mati di padang TOTAL FUTSAL ..

 

Penat ! Serius , aku sendiri hampir putus nafas akibat layan futsal !! Huhuh.. Takkan aku main futsal leh nak mati ?? Hurmmm … Hurmmm .. hurmm..

Sebelum aku g main futsal , aku g gym dulu. Kat situ saja aku rasa tenaga aku dah abis banyak .Tanpa rehat atau recover tenaga aku , aku terus g main futsal lak ..

Tak sangka la pulak aku kena main dulu sbb ada friendly match ngan team member aku. Aku yang baru 2 kali pegang bola tahun ni , selamba aja masuk ..

Main .. mmg boleh main .. Sebab aku mmg main bola dari kecik lagi .. hehehe .. Teror tu tak la tapi leh la sepak bola tu haa ..

Hehe .. Ni kenangan haaa .. Nak kata dapat trible tu ,idok ler .. tapi sampai gak la tahap leh dibanggakan oleh diri sendiri .. hehe ..

Ok , sambung .. Bila dah masuk main tu , lari lari lari .. sepak sepak sepak .. Terasa diri dah nak putus nafas sbb mmg takde tenaga ! Paksa diri gak !!

Member kat luar jerit dah ..

“ Sal nak pengsan dah woi ! Hahah .. “

Boleh lak bantai gelak ! Caitt .. Sebelum aku pitam dalam padang , baik aku tukar player .. Kena sedar diri ! Jangan paksa diri ! Kang dalam wad sorang diri haaa … hehe ..

Keluar dan terus g lepak kedai mamak dengan geng yang datang sekadar tayang muka ! Hahahah .. Pekena maggie ngan air 100 plus sambil bicara projek juta juta ..Hahaha ..

Geng lain terus main. Aku  malas dah .. Yang pasti , aku mmg penat giler sbb kul 1 ptg baru bgn tdo !! Tp bangun subuh gak la …

Tips nak popular dalam internet ?

 

Yeker ? Yeker ? Yeker kena wat gitu ??? Heehehe … Jangan pandang aku .. Tanya mereka yang dah popular tuuu .. hehehe ..

Aku kalau buat duckface , serupa cam dark vader ! Yang macam bawah ni haaa ..

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI