Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 18 November 2012

Burger free ??? Serbuu …

 

Dengarnya ada pihak nak kasi burger free kat rakyat Malaysia .. Benarkah ? Apakah sampai gitu sekali teruk ? Hehehe .. Kasi free jee kat rakyat Malaysia dan apakah rakyat Malaysia sampai tahap terdesak nak burger free tu ?

Semua ni gara gara boikot kan ? Ada yang kata kalau nak boikot , boikot semuaa ! Ololololoooo .. Cer pikiaq skit bleh ? Kita boikot yang mana kita boleh elak .. Yang tak boleh elak , kita tak leh nak buat apa apa kan ? Kena terima la hakikat tu yg zaman skang ni , kita semakin malas nak mencipta tetapi rajin mengunakan jer ..

Macam burger tu haaa .. Tak mati pon tak makan kan ? Burger lain ada haa.. Burger bakar ada aihhh .. Ada pilihan kan ? Haaa .. Suh perang , kita bagi alasan .. Suh derma , kata tak cukup duit .. Suh elak makan burger brand tu je pon , bagi alasan lagi ! Mak aihh ..

Ok ok.. tu hak korang la kan .. Ada yang kita ni bermusim menyokong .. Olohhhh .. takkan hari hari nak bising pasal ni kan ? Simpan dalam hati dah la.. Antara kita ngan Allah je dah ..

Boikot je pon ..bukan suh terjun bangunan laa .. Sokong la skit ..Kenapa kena boikot eh ? Google la skit .. Google menda tak baik , rajin la pulak… Belajar mengkaji dan membaca skit dari dok dengar guna sebelah telinga je ..

Cer klik SINI ..

Dikala kita tersenyum ..

 

Photo

 

Ada sandara kita mati terbakar !

Published with Blogger-droid v2.0.9

Dulu sama tapi berbeza sudah !

 

Yang sorang , macam ni .. Terasa dunia ini ‘ana yang punya ..’

image

 

Dan sorang lagi , dah pun macam ni .. Alhamdulillah .. Kita bila lagi ?

image

Ramai wanita gersang !

 

Kalau dulu , wanita sering tuding jari mengatakan lelaki gersang laaaa … gatal laaaa … Hehehe .. Ternyata wanita ni pemalu nak terus terang terutama yang dah kawin .. heheh ..

Jangan marah aaa ..

image

Teringat lagi ada satu kata kata dari kawan dalam siber ni haa.. Apa yang dia perlu , cumalah cinta dan kesetiaan dari bakal suaminya .. Lain lain , tak kisah .. Seks bukanlah keutamaan ..

Heeh .. lom nikah , jangan cakap laaaa.. Dah nikah , baru tau kenapaa sampai leh terjadinya isu isu camni … Yg tak nikah pon getisss dahhh …

Bukan soal jantina tp sebenarnya adalah nafsu..

 

Sumber: Hmetro

Cerekarama TV3 | SEBELUM KIAMAT

 

Alhamdulillah .. Tak sangka malam minggu begini aku dapat tonton cerekarama yang sangat menarik dari TV3 .. Biasanya susah gak la nak dapat tonton drama begini .. Simple tapi padat dengan maksud tersirat yg membawa penonton berfikir seterusnya mengalirkan air mata keinsafan.

Para pelakon dalam cerekarama ni semua hebat hebat belaka . Berjaya membawa wataknya dengan cukup berkesan . Kesudahan cerekarama ini memang diluar jangkaan aku . Memang menarik sekali !

 

Ibarat burger bakar laa .. Tengok macam biasa biasa jer.. Atau nampak penuh ‘berlemak’ tapi perlu rasa dulu baru boleh buat penilaian !

Dan aku bagi 5 bintang untuk cerekarama SEBELUM KIAMAT ni .. Bagi yang belum menonton atau terlepas menonton gara gara tgk AIM .. baik download cerekarama ni SEBELUM KIAMAT !

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI