Bangladesh je ??

9:38 PTG
Hahaha.. Pastu AFF ? Tu je sasaran tahunan bolasepak  Malaysia .. Aku pasti peminat bola pon ramai dah naik boring .. Kalu juara lg , pastu...

Durian Crepe punya hal !

4:50 PTG
  Waaah .. Aku tak tau apa menda tu pada mulanya .. Wife ada cakap dia nak blajar buat durian crepe ni .. Aku tak kasi sbb nanti aku kemar...

Sejurus mak dia pergi ..

3:02 PTG
  Sebelum tidur .. Ni muka stendek laaa .. Ayu gitu haaaa .. Memang mengoda punyaaa … Saja wat cute supaya kita g cium dia pagi pagi haa ....

Oppa Putrajaya Style

11:20 PG
  Gaya Kengkang yang jadi ikutan dunia ! Hahahha .. Lawak tul laaa .. Menda menda gitu yang jadi ikutan dan kegilaan.. Nampak sangat kit...

Iklan 5 saat sat !

10:30 PG
  Shaklee Collagen Powder Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapp...

Daddy , ku merinduimu ..

9:35 PG
  Sebelum tidur … Wife bagitau dia dok main main main sbb tunggu daddy balik .. Daddy g gym utk buang lemak .. Mak dia komplen dah ! B...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.