Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 22 November 2012

Daddy demam ..

Demam tak pasal pasal.. Hurmm..

Published with Blogger-droid v2.0.9

Collagen Powder dan Free Membership

 

-IKLAN-

Haa...ni nak cerita lagi tentang COLLAGEN POWDER yang HOT.
Memang SANGAT HOT okay...hihi

Rata-rata yang nak awet muda belia memang memilih Collagen Powder ni.

Oh ya....nak cerita, dengan pembelian 3 kotak Collagen Powder akan automatik dapat FREE MEMBERSHIP.

So sambil nak cantik+nak awet muda boleh jana pendapatan dari rumah & dapat bonus cash back...BERBALOI kan?? Beli produk Shaklee pun dapat harga member skali...^_^

Saya gerenti anda tak kan rugi punya...♥

Saya dah merasa bonus...alhamdulillah....♥

Nak tau tentang KHASIAT COLLAGEN POWDER boleh klik SINI.

Testimonial pengguna klik SINI

Jom PM sy untuk order & HARGA TERBAIK!!
PM/sms/whatsapps ke 013-9337697 untuk HARGA TERBAIK ye..^_^

Emel: babymamapapaestore@gmail.com

Dari setinggi-tinggi langit , akhirnya jatuh tersungkur !

 

imageimage

Satu demi satu .. Memula Kesatuan Berbasikal Antarabangsa (UCI) minggu lalu menarik balik semua kejuaraan Armstrong kerana kesalahan mengambil dadah. Pastu , pelumba basikal dunia itu turut diarah supaya membayar semula hadiah wang kejuaraan yang diperolehinya.

Dan hari ni , dalam akhbar Berita Harian pulak memberitahu Universiti AS tarik balik ijazah kehormat yang diberikan padanya ..

Hurm.. Tu dia penangan ambil dadah terlarang dalam sukan .. Berjaya kejap jer .. Dari seorang lagenda  .. Dan kini ??

Pengajaran buat kita , fikir panjang sebelum nak buat apa apa yang menyalahi undang undang mahupun yang berdosa.. Lepas hari ini , belum tentu esok lusa leh selamat !

Penyibuk betul !

 

Budak tecik ni kan … dia tengah lena waktu aku dok guna laptop ni .. Saja wat sebelah dia sbb nak perhatikan dia ..

Tau-tau dia celik .. Tengok aku , dan terus pusingkan badan dia dan .. tuuuuu .. dalam gambar tuuuu ..

Aku rasa , pasni mmg susah la aku nak update blog dah .. Kena settlekan dia dulu baru leh buat kerja !

“ Qhaliff , nak order apa ni ? “

 

Ahaaa .. orang suh order yang sedap sedap tapi tamooo .. Haaa.. nak susu ibu , kat umah je nanti ..

Tapi susu ibulah yang paling sedap untuk bayi tau ! Tak caya ? Try ler .. hehe .. Aku tak kata tapi Qhaliff bagitau ..

Model LEGO FERRARI SHELL jadi kegilaan ..

 

Aku tak sangka pertama kali aku tengok di kaca tv aku boleh terjebak sama untuk mendapatkannya ..

Masakan tidak , aku membesar dengan main LEGO .. Tentu sekali aku takkan lepaskan peluang untuk mendapatkan kesemua koleksi yang dikeluarkan oleh LEGO khas untuk FERRARI SHELL ni haaa ..

Model-modelnya ialah Ferrari F150° Italia  , Scuderia Ferrari Truck , Ferrari 250 GT Berlinetta passo corto (SWB) , Ferrari F40 , Ferrari FXX dan  Ferrari 458 Italia.

Cara nak dapatkan model ni , sila ke stesen minyak SHELL yang berhampiran dengan kereta anda .. Yelah , kalau kat highway , pastinya dekat dengan kereta korang kan ? Haaaa .. hehe.. Guwau jer..

Ok, sambung .. Bila aku dapat jer … aku terus koyak plastik tu.. Gelojoh tul laaa !

Huihhh .. Aku jadi pening kepala jap tengok dia punya part part yang kecik tu .. Otak aku dah beku untuk main semua ni .. Tapi aku sahut cabaran untuk siapkannya gak ! Yearghhh ..

Nampak cam susah padahal senang jer padahal senang je pun .. Kenapa aku kata senang ? Sbb dah ada manual atau pelan untuk pemasangan dilampirkan bersama part part LEGO tu  ..

Ikut je apa yang dah diajar dalam tu.. Pasti akan siap punya laaa ..

Tapi sebelum tu , aku ‘rasuah’ Qhaliff untuk dia tidur nyenyak .. Baru aku leh buat semua ni dengan tenang .. hehehe ..

Dan , menjadi perancangan aku .. Aku berjaya tidurkan Qhaliff .. Siapkan projek mega aku nih !!

Tadaaaa .. Siaaaappp !! Senang kan ? Dah siap duaaa sekali tuuu .. hehe .. Mana ada susah kan ?

 

Dan , Qhaliff senyum riaannng ! Pastinya model model kereta ini akan jadi miliknya , satu hari nanti !!

Hurmm .. Nak bagi ke tak nak eh ? Sayang woo .. Ke beli lagi , pastu yang tu dia punya koleksi sendiri ? Nasib baik baru sorang anak .. Kalau 10 ?? Mau 10 aku kena buat koleksi !!

Ahaa .. Sabtu ni  ( 24 November ) , jangan lupa ke Sunway Pyramid Shopping Mall (Blue Concourse, LG2) , jam 11:00 pagi untuk melihat lebih dekat lagi koleksi miniatur LEGO® Ferrari. Cya there!

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI