Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 25 November 2012

Malaysia tewas . Singapura mengaum !

 

Satu tika dulu aaa .. aku tak leh terima Singapura guna pemain import .. Jadi Malaysia tewas , aku bengang giler !

Tapi dulu laaa .. Malam ni .. Bila aku tengok corak permainan pasukan negara pimpinan Rajagopal .. Aku kiciwaaaaa … kiciwaaaaa … tersangatlaaahh kiciwaaa .. Qhaliff sampai naik bosan tengok ! Dia tidur terus woooo ..

Tak leh nak tuding pada jurulatih jer.. Satu pasukan patut terima kekalahan ni .. Termasuk pengurusan hingga pihak tertinggi tu haaa .. Mana aci kan ?

3-0 di gelanggang sendiri tuuu .. Hehehehe .. Nak bagi apa lagi alasan ? Kalau takat bau ? Rasanya player Singapura confirm wangi wangi sebab perfume kat negara diorang murah dan bermutu tinggi lagi.. Maklumlah , orang kita kan bangga di shopping sanaaaa .. hehe .. Stendek la konon .. hehe ..

Tapi apa pun .. baguslah peminat yang membanjiri stadium tidak membaling botol ke dalam stadium . Kalau tak , pasti ramai rakyat Malaysia yang malu dan akan ugut tukar warganegara gitu .. sbb malu ?? Adehhh ..

Tak kisah laaaa .. Kita cuba lagi selagi ada duit dan ada nafas .. Dan tolonglah yer .. Kita bukan nak PIALA AFF ni jeeee … aiseyman !

Baju KELAB BLOGGER BA masih dibuka tempahan..

 

Yearghh .. tempahan masih dibuka yer ..  Baca kat SINI .. Cepat order , cepat bayar .. cepat dapat ..  KLIK kat SINI untuk tempahan ..

Tak tahan ngan budak ni dah aku !

 

Haihhh …. tak berguling , merangkak .. Tak merangkak , confirm panjat dah apa saja yang ada depan dia ! ARghhh .. Tak leh biar dia sorang sorang .. Bahaya .. Dengeresssss .. Ok , salah eja tu.. Dangerous ! Haaa ..

Muhammad Qhaliff Iman , dah maju selangkah lagi bila mencecah umur 8 bulan tak lama lagi . Tak pe .. pelan pelan .. Kang laju laju , daddy tak terkejar  wooo … Skang ni pon , dah mengah .. huhu ..

Nasib baik , bila dukung , dia tak meronta untuk dilepaskan .. lagi seronok dia .. Dan dia didukung pun bukan saja saja nak dukung .. maklumlah , yang jaga dua orang jer .. Takde maid .. Takde pengasuh.. Hehehe.. Bajet ciput ..

Di kala daddy tidur ..

 

Amboii .. dah pandai nak cross daddy ni !!  Nk merayau daaahhh diaaaa .. Tak leh leka ngan dia ni skang .. 

JMasih di rumah lama .. huhu ..

Published with Blogger-droid v2.0.9

Macam diorang faham ..

 

Tgk bawah skali .. Boleh lagu tu ?? Hahaha ..

Published with Blogger-droid v2.0.9
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI